| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
auuuuu Pic pa zaboravio si na tresnje i mandarine taj kamen je cudotvoran...nije obicni kamen
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Misliš jaka u struku,ili...buahahahhaah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma salim se Casual,nije losa ona samo sto voli malo slagati,zapravo,malo malo više slagati,ali nitko nije savršen,,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena je napisao: casual je napisao: Ma neka je Pite, Molena je toliko jaka i divna da ne moze biti privilegija samo jednog muskarca. srce moje...odmah mi lijepo po cijelom tijelu sto ti je rec' iskustvo i sigurnost muskarac brate.. To su cinjenice. Znas da ja uvek napisem sta mislim jos trazim put naci cu ga obecavam  Pite jaka, stabilna, pametna, umerena, zenstvena, i ima ono nesto...
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: auuuuu Pic pa zaboravio si na tresnje i mandarine taj kamen je cudotvoran...nije obicni kamen a nema ti toga u moje babe ti se to za'ebla to ti je još doli, južnije... u onoj tvojoj dolini di obilje vode
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hhahahahah,dobro Casual,poštujem,tako svi kad se zaljubimo govorimo za partnera/partnericu,pa i Stanija tvrdi za Philippa da je idealan,,,,hihiii
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ali zato kod tvoje babe ima onog sto se pusi haha:D Casual... ![[tztz.gif] [tztz.gif]](./images/smilies/tztz.gif) :*
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Dobro vece
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Pite zar je toliko ocigledno da sam se zaljubio u Molenu?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*