|
| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
opet neke reklame Senka nikako da skonta da su ovo negativne i ruzne reklame i da treba da ih ukine
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ove da kazem polovnjače su mi frendice kao Molena,Blessa,Laza,Rakel,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A ti Picard kako te nije sramota udvarati se trebi od Casuala,i to neuspjesno se udvarati,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Picard...a kada ces kod babe prosle tresnje..sve smo pobrali sada kad smo dole bili
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Vidis ti Casual,kako te cima ova Molena,samo da te napravi ljubomornim,ali nedaj se,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kako si dosadan strasno.... msm meni nisi zanimljiv nikako, osim sto mi smeta sto spamujes i po 10 postova napises ali razumijem..tako je kad se ostari i omatori ne mozes se sjetiti odmah dvije recenice pa tesko
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Ma neka je Pite, Molena je toliko jaka i divna da ne moze biti privilegija samo jednog muskarca.
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: Picard...a kada ces kod babe prosle tresnje..sve smo pobrali sada kad smo dole bili trešnje, kakve trešnje majket tamo samo smokve i grožđe i kamen
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: Ma neka je Pite, Molena je toliko jaka i divna da ne moze biti privilegija samo jednog muskarca. srce moje...odmah mi lijepo po cijelom tijelu sto ti je rec' iskustvo i sigurnost muskarac brate..
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: kako si dosadan strasno.... msm meni nisi zanimljiv nikako, osim sto mi smeta sto spamujes i po 10 postova napises ali razumijem..tako je kad se ostari i omatori ne mozes se sjetiti odmah dvije recenice pa tesko Ma dobro nevazno je to,i tako smo frendovi,nemoj se ljutiti ali moram reci da si malko prestara za mene,samo ispod trideset trazim,sorry otpadaš,,ihihhihihihiih,ali ima tu Picard on je oko cetrdeset,a ja priznam da sam star,pa to znaju svi,,,,nista nova,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 308 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|