Autoru |
Poruka |
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Senka je napisao: MrPhact je napisao: Hi hi hi banovao sam Senku Samo pet minuta a ne ko ovaj zeleni mene sat vremena ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif) U nas nema podešeno na 5 minuta... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) A tih 5 minuta nisam ni primijetila... ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) Pa nema nista ispod dan nego sam ti ja skratio ![[yippee.gif] [yippee.gif]](./images/smilies/yippee.gif)
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Snow je napisao: mnogo je 7 dana bilo sta da je uradio,ajde plafon 48 h Pa ti napravi peticiju za oslobodjenje Boskovo, svi cemo da potpisemo ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pršti forum od postova jbt....al' ste se svi raspisali...sta je ovo,ko da je umro neko. Aloooo uprava, sjebali ste stvar!! Imam pravo na misljenje i pozivam se na clanak iz Andjinog potpisa  Nadam ste da ste nesto naucili za buduce 'narastaje'.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sve mi se cini da imam puno postova....mislim da su mi se nekako prebacili svi tudji obrisani postovi, osim onh 4000 od Laki cuj 14000...imala neki dan 10
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena mi još nije poslala majicu sa motivima Afrike, a obećala je prošle godine prvog aprila
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Cao Zex..  Sto se tice oplodnje ona kod nas nije na racun drzave koliko ja zam, a za ostale operacije i bolesti ne znam i ne vjerujem. Svaki bolesnik koji se nadje u 'zivotnoj operaciji' bi trebao biti svjestan ad ce prestankom pusenja smanjiti rizik od rizicnosti operacije. Daleko smo mi po tom pitanju od 'zapada' i tamosnje diskriminacije..ali nismo tako daleko, brzo to sve dolazi i u jednu ruku neka dolazi. Ali .. jbt odmah mi padne na pamet aerodrom u Frankfurtu ili bilo gdje gdje imas one staklene kutije na sred hola na aerodromu u kojoj su pusaci...tri sa tri...diskriminacija nego sta jbt. Mogu imati iste uvijete kao i nepusaci.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molena je napisao: Cao Zex..  Sto se tice oplodnje ona kod nas nije na racun drzave koliko ja zam, a za ostale operacije i bolesti ne znam i ne vjerujem. Svaki bolesnik koji se nadje u 'zivotnoj operaciji' bi trebao biti svjestan ad ce prestankom pusenja smanjiti rizik od rizicnosti operacije. Daleko smo mi po tom pitanju od 'zapada' i tamosnje diskriminacije..ali nismo tako daleko, brzo to sve dolazi i u jednu ruku neka dolazi. Ali .. jbt odmah mi padne na pamet aerodrom u Frankfurtu ili bilo gdje gdje imas one staklene kutije na sred hola na aerodromu u kojoj su pusaci...tri sa tri...diskriminacija nego sta jbt. Mogu imati iste uvijete kao i nepusaci. Ti isto Molena duvaniš jel,poz..
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Molena je napisao: Cao Zex..  Sto se tice oplodnje ona kod nas nije na racun drzave koliko ja zam, a za ostale operacije i bolesti ne znam i ne vjerujem. Svaki bolesnik koji se nadje u 'zivotnoj operaciji' bi trebao biti svjestan ad ce prestankom pusenja smanjiti rizik od rizicnosti operacije. Daleko smo mi po tom pitanju od 'zapada' i tamosnje diskriminacije..ali nismo tako daleko, brzo to sve dolazi i u jednu ruku neka dolazi. Ali .. jbt odmah mi padne na pamet aerodrom u Frankfurtu ili bilo gdje gdje imas one staklene kutije na sred hola na aerodromu u kojoj su pusaci...tri sa tri...diskriminacija nego sta jbt. Mogu imati iste uvijete kao i nepusaci. Nije diskriminacija to kada nas stave u boks za pušenje. Nema tu diskriminacije, niti će je ikada biti. Dim se širi i smeta nepušačima. Haj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Duvanim Pitt u pm  ..ma Zex hahaa..gdje je tu tolerancija he he
|
|
|
|
|
|