Autoru |
Poruka |
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Iskra je napisao: kako je lepo biti glup ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) vjerujem ti ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
...kako j lepo verovati drugima, ali prije toga vjerovati sam sebi razmisljam o tome kako je vera i nada, sto svaki covek treba da ima,svetlost zivota
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
Вучица je napisao: nuša je napisao: što reći...Gospode Bože!!!!!...Jiiiizzzzusss!!!!!!!!!??????? Ne bih bilo loše znati o čemu ti pričaš? Mislim stvarno!!!! Ne vidim potrebu nit razloge ovakva posta, zbilja objasni mi, što sam ja to tebi učinila, uvrijedila te...što, kad, gje kako?! Ако ти не знаш ко сам ја да ти кажем... само још једно дно дна лепа ти ноћ толико од мене ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Ne znam tko si ti, ne znam što mi želiš reći, isto tako ne znam zašto ne kažeš to što želiš. Ne znam niti o kakvom dnu koga, čega govoriš....stvarno ne znam.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
...razmisljam o tome kako je cesto lepo ziveti u neznanju a jos vise kako je lepo praviti se glup riblja corba o jeeeaaa
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Размишљам како напокон слушам НикиЧицин радиЈоооо ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
i ja i ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ja bih Ti bi On Bi Ona Bi Mi bismo Vi biste Oni bi Cisto da se podsjete inteligentni i elokventni 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jbg ja pišem Ja bi pa sad kom se svidža svidža 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
Molena je napisao: Ja bih Ti bi On Bi Ona Bi Mi bismo Vi biste Oni bi Cisto da se podsjete inteligentni i elokventni  ahaaaa....ja ča smo šesni ruha gramatička, bezgrešni duha Marijina oli Alahova, tipkovnicom misli upravljaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
....da li da ostanem jos ili odem spavati ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
|