|
Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Mina,slobodno stavljaj uzasne slike svih forumasa(osim moje,meni najljepsu,dam ti 100e posle)jako mi je ljepo da se spradm s drugima ha des Mina,lebac ti,falila si
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
najmudriji... Trile.............. najnaivniji.. Tw.......(ova što se zaleće)... najromanticniji... Ut............... najodaniji...... Julija.......... sa najvise klonova.. Megi................ najradoznaliji.Vučica............. ulizica...Komšinica.............. najlepsi(videli uzivo-slika)..Ema i Brut............. najlepsi odabir avatara..BP................ 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46261
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..tja...ne mog' prežalim sto evrića....odsad ćutim i trpim... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ..ljub..ljub..senkili i zloćko...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Aj ovaj Boss sto me ne vole, prznice se nikad ne vole, ali ova Minka...ju ju...nigde me nije stavila, kako cu sad da joj se nadrndam ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Minnie...baš si me nasmijala... Carica! ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
toooo Minkaaaaaa imam prstiće da im se pozavidi na spretnosti ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Ajajajaj.... to sto me ne voli Mujo, Haso ili "bukva" nimalo mi nije vazno, meni su mnogo vazniji oni sto me vole. a za ovo "tracara" bukvice malena, da ne tracaris okolo kako bi znao koja je najveca muska i najveca zenska tracara?Time si sam sebi dodelio tu titulu, tako mu dodje, zar ne, a nazire se i zenska tracara, al je necu spominjati, sama ce se prepoznati. I da znas, nimalo ti se nisam naljutio cak te necu nigde spomenuti, jer si mi nebitan, a koliko vidim ja sam tebi mnogo bitan jer me ima u svakoj tvojoj trecoj recenici.Cak si mi i smesan postao.Bravo momce. ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Naopak... mene ljudska glupost često nasmeje ali tvoja me je uništila... Kad si se već upecao, red je da ti odgovorim... Ako sam ja nebitan, onda je nebitno i ono što ja pišem... a kad napišeš toliki post da bi objasnio kako sam ti ja nebitan i kako ti ne smeta moje prozivanje, očigledno je da ti smeta... i ptice na grani znaju da se lako naljutiš, ili kako to Molena kaže ''pokušavaš da se opravdaš''. Verovao ili ne, saznao sam sasvim slučajno... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) I da, slažem se, nećemo pominjati ko je ta ženska osoba... nije ona kriva što je neka budala odlučila da je smara na pp, daje joj ''savete'' s kim da piše a sa kim ne, i čak ''pljuje'' neke ljude sa kojima se javno ''liže'', i tako dalje i tako bliže...  Samo zahvaljujući tome što ja nisam takav, neću iznositi te pp-ove, a ti vrlo dobro znaš šta si pisao i o kome si pisao... smradu... ja zapravo ovo pišem samo da tebe podjebavam... Smradu jedan, čim sam počeo da te prozivam pre nekoliko dana na nekoj temi (ne sećam se kojoj), čim sam ti ostavio potpis, odmah si se ''uzvrtio'' i krenuo da ispituješ... I evo, kao što sam i rekao... samo sam čekao da miš izađe iz svoje rupe... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) A vidim... miš je otišao čim sam se ulogovao... ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 96 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|