Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Iz tvojih krugova pakla, čak ni sama izlaz ne vidiš... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sta me briga..moze forum i da se ugasi, ja sam nasla koga sma trazila ...tj on je mene nasao u svakom slucaju...zamorno je ovo natezanje svi pretjerujete jako....ali normalno je kad se tjera tuk na utuk, kako li vec nema balansa nigdje
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: sta me briga..moze forum i da se ugasi, ja sam nasla koga sma trazila ...tj on je mene nasao u svakom slucaju...zamorno je ovo natezanje svi pretjerujete jako....ali normalno je kad se tjera tuk na utuk, kako li vec nema balansa nigdje e nece da moze..dok i mene neko ne nadje... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ovaj CyBRE ima 14 godina,zovite mu roditelje da ga smeste u krevet
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Julia je napisao: Molena je napisao: sta me briga..moze forum i da se ugasi, ja sam nasla koga sma trazila ...tj on je mene nasao u svakom slucaju...zamorno je ovo natezanje svi pretjerujete jako....ali normalno je kad se tjera tuk na utuk, kako li vec nema balansa nigdje e nece da moze..dok i mene neko ne nadje... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja cu da ti nadjem ne zvala se ja 'Molena' a kad sam ja rekla olegu za tebe..sjecas se, nakon njegovog prvog posta mozda je bolje da ja nista ni ne govorim 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Julia je napisao: Molena je napisao: sta me briga..moze forum i da se ugasi, ja sam nasla koga sma trazila ...tj on je mene nasao u svakom slucaju...zamorno je ovo natezanje svi pretjerujete jako....ali normalno je kad se tjera tuk na utuk, kako li vec nema balansa nigdje e nece da moze..dok i mene neko ne nadje... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja cu da ti nadjem ne zvala se ja 'Molena' a kad sam ja rekla olegu za tebe..sjecas se, nakon njegovog prvog posta mozda je bolje da ja nista ni ne govorim  samo ti govori...mozda ce negde i da upali... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Banovani u protekla 24 sata: 1.Snow 2.Boss 3.Oleg 4.Snow (opet) 5.Bata iz Banata 6.Twilight 7.Boss (opet) 8.Mire 9.Minnie 10.MrPhact Aj napravimo takmicenje ko ce sledeci biti banovan Ko pogodi dobije................... pa ban ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Boss opet hahaha 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Boss? U jebote ala se ovde radi hahahahah nisam ni stigao da ga stavim na spisak....cek da ispravim 1.Snow 2.Boss 3.Oleg 4.Snow (opet) 5.Bata iz Banata 6.Twilight 7.Boss (opet) 8.Mire 9.Minnie 10.MrPhact 11. Boss (treca sreca) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|