| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Cas,, što mi to nešto poznato ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) a sad zapepavti pesmu od Zlatka Pejakovića uspomene.. uspomene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
prelepo iskustvo necu ga nikada zaboraviti... tada smo se zaljubljivali dva puta nedeljno  ...where you come from... ...i like you... za ime pitas posle prvog poljupca 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Kako to Cas uvijek romantično opiše... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
vid mangupa..op op pa strankinja ja sam u dalmatinca ( ne kuče) da se razumemo e. mladosti ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
GiGi je napisao: Kako to Cas uvijek romantično opiše...  Cas je pravi romantik samo to ne zna ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A ti Iskrice u Dalmatinca? Opa...  Jel pio puno vina i jeo srdele? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
nijeee ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ( valjda nije nemam pojma) samo se seČam da je bio lep , visok šarmantan ih kad je to bilo ček da se setim pre 31 godinu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
 tako ja i pamtim ta vremena rane mladosti... romanticno... hvar, centar dole gde su svi oni brodici i camci zavezani, nekoliko kafica vecih a stajalo se ispred unutra je bila vrucina. stotine nas ispred, pribliznih godina... i onda odem sa nekom devojkom koja mi se dopada da se kao prosetam a iza nas ostane buka i drustvo... setamo pored mora i uf taj prvi poljubac lepsi je nego mnoga ozbiljnija iskustva koja su kasnije dosla  ono sto je najinteresantnije nikada se ne mozemo setiti kako je do tog poljupca uopste doslo ko je prvi krenuo, kako se to desilo...  pokusavs da se setis ali ne mozes 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma Iskra sigurno je...to je dalmatinska filozofija življenja....samo da je ribe i vina...i neka klapa  A nisi više u kontaktu s tim Dalmatincem?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
oo pozz Gigi yes ti to u Dalmaciji
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
|