|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
kako ima bjele zube covjece
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kako je lepo biti glup ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
...o tome kako ce komsije misliti da se svadjam,a ja pjevam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
nuša je napisao: rečeno u prvom postu, sve ostalo što si rekla pusto gubljenje vremena osim ako ti nije gušt pisat. E sad, trebam li ja na vaše prozivke što reći, točno da je to moja odluka. Uostalom rekla sam i na tu temu u jednom postu...ne znam zašto se vi ponavljate? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Слушај, овако, сад у сред среде и у епицентар депшавања па да ставим тачку ил да будем банована све ми је једно, ал присмрдели сте с тим упадима с тог Форума где сеје лаже, провоцира, конструише, суди и изиграва Бога та једна особа што је мене покушалада поткупи причом `јадан ја`... ако ти се овде несвиђе иди! као што се мени тамо није допало па сам одма отишла јер неспадам у провокаторе, алапаче и остале `дрљаче`, што не значи да су сви чланови тог форума исти као та особа, наравно, дужно поштовње према изузетцима... Немој ме терати да цитирам СВЕ твоје написано што апсолутно нема везе са фармом и осталим ТВ тривијалностима... Немој ни покушавати да ми одговориш пошто скрупула онДак нећу имати а боме ни рукавица. толико. Е да и ја не прозивам већ кажем, па свидело се то ил не комегод!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
...razmisljam kako tekstopisci mogu da napisu jako lepe pesme,u ovom okeanu pesama, msm kako mogu da imaju inspiracije pored toliko tekstova, kako mogu da smisle nesto novo drugacije svaka cast
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
nuša je napisao: Mojne je napisao: nuša do pobede promeni avat....ne pijaža mi se...vređaš moje poglede na estetiku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) mućak
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Вучица je napisao: nuša je napisao: rečeno u prvom postu, sve ostalo što si rekla pusto gubljenje vremena osim ako ti nije gušt pisat. E sad, trebam li ja na vaše prozivke što reći, točno da je to moja odluka. Uostalom rekla sam i na tu temu u jednom postu...ne znam zašto se vi ponavljate? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Слушај, овако, сад у сред среде и у епицентар депшавања па да ставим тачку ил да будем банована све ми је једно, ал присмрдели сте с тим упадима с тог Форума где сеје лаже, провоцира, конструише, суди и изиграва Бога та једна особа што је мене покушалада поткупи причом `јадан ја`... ако ти се овде несвиђе иди! као што се мени тамо није допало па сам одма отишла јер неспадам у провокаторе, алапаче и остале `дрљаче`, што не значи да су сви чланови тог форума исти као та особа, наравно, дужно поштовње према изузетцима... Немој ме терати да цитирам СВЕ твоје написано што апсолутно нема везе са фармом и осталим ТВ тривијалностима... Немој ни покушавати да ми одговориш пошто скрупула онДак нећу имати а боме ни рукавица. толико. Е да и ја не прозивам већ кажем, па свидело се то ил не комегод! što reći...Gospode Bože!!!!!...Jiiiizzzzusss!!!!!!!!!??????? Ne bih bilo loše znati o čemu ti pričaš? Mislim stvarno!!!! Ne vidim potrebu nit razloge ovakva posta, zbilja objasni mi, što sam ja to tebi učinila, uvrijedila te...što, kad, gje kako?!
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Mojne je napisao: nuša je napisao: Mojne je napisao: nuša do pobede promeni avat....ne pijaža mi se...vređaš moje poglede na estetiku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) mućak ZAAAČČ.....evo plačem ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
...razmisljam kako to cudnokad se covek smeje sam sa sobom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
nuša je napisao: što reći...Gospode Bože!!!!!...Jiiiizzzzusss!!!!!!!!!??????? Ne bih bilo loše znati o čemu ti pričaš? Mislim stvarno!!!! Ne vidim potrebu nit razloge ovakva posta, zbilja objasni mi, što sam ja to tebi učinila, uvrijedila te...što, kad, gje kako?! Ако ти не знаш ко сам ја да ти кажем... само још једно дно дна лепа ти ноћ толико од мене ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 81 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|