Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma znam Asg nisam ni pomislila na tebe.. Boss ludaku jedan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) skini potpis da ti ne bi glavu skinula
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Boss ludaku jedan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) skini potpis da ti ne bi glavu skinula ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
...e neće da može...vas da Pitt metne u blog, a Minnie šipak..ima da popunim makar crkla... najduhovitiji... Boss......................................... najdosadniji. Pic........................ najkreativniji... Molena.......................................... sa najlepsim nikom.. Naopak................................................ sa najruznijim nikom...Čupka........................................ najbrzi prsti...Minnie............................................... najsporiji... Ut....................................................... svadjalica.. Gigi i Iskra........................................... najveci folirant..Zlobni.......................................... najiskreniji... Ćelo..................................  ...e od mene dosta...sad zasad, a možda me spiči inspiracija pa popunim još koju rubličicu...kad-tad... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
Poslednji put menjao Minnie dana 11 Sep 2013, 02:20, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
ha,odlicno
|
|
Boss
|
|

rang

|
Minnie kao i uvek... Mi smo se ovde dogovorili da treba smisliti nova pitanja i da si ti najbolja za to...  A. šta misliš ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јбте а где сам ја Мини нећем се сиграм тако ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Boss je napisao: Minnie kao i uvek... Mi smo se ovde dogovorili da treba smisliti nova pitanja i da si ti najbolja za to...  A. šta misliš ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ..hehehe..ko zna..možda i uhvatim vremena...baš mi to izazovastično... ..al' sad zasad neka ovih pitanja da ne rušimo Pittovu koncepciju najavljene analize... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Вучица je napisao: јбте а где сам ја Мини нећем се сиграм тако ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif) ..ček bre..valja naći janje u vučijoj koži...nije to lako... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Minnie je napisao: Boss je napisao: Minnie kao i uvek... Mi smo se ovde dogovorili da treba smisliti nova pitanja i da si ti najbolja za to...  A. šta misliš ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ..hehehe..ko zna..možda i uhvatim vremena...baš mi to izazovastično... ..al' sad zasad neka ovih pitanja da ne rušimo Pittovu koncepciju najavljene analize... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Naravno, gde Pitta da oštetimo... Mislim da će ti to ići od tastature... zbog vruće stolice mislim... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|