Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa nisi ni navece nesto u elementu mora de je podne tvoje vrijeme samo nas uskracujes za taj blazeni trenutak 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Mnogo stosta. Ima vrlo interesantnih tema narocito iz istorije pa se stosta novo nauci a i obnovi gradivo. Sto se tice virtuelne komunikacije nauci se mnogo o drugima a i o sebi samom. Covek otkrije kod sebe neke osobine koje nije bio ni svestan da ih poseduje.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Lila je napisao: Mnogo stosta. Ima vrlo interesantnih tema narocito iz istorije pa se stosta novo nauci a i obnovi gradivo. Sto se tice virtuelne komunikacije nauci se mnogo o drugima a i o sebi samom. Covek otkrije kod sebe neke osobine koje nije bio ni svestan da ih poseduje. Evo kako Lila lepo napisa,da sve razume čovek ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) za vas Lila
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
SHE ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
свако је сигурна сам нешто научио ал сад баш мислим дал да масно слажем онако јутарње ил да напишем онако културишка или да сунем међ рогове хмммм у сваком случају научено је ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Vucice ja tebe razumem ali na forumu sam upravo naucila da odcutim, napravim se u gluva i slepa pa zar nije dosta, ne radi drugih nego radi sebe.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Управо то г-ђа Лила, слажем се ја са свим што сте Ви написали али постоји и та друга страна медаље, а која настаје баш зато што се исувише правимо глуви и ћорави...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Lila to je mudrost koja dolazi s godinama...bila ona na forumu ili reali, ali sustinski se slazem sa prvim postom. 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Meni je sve ovo što pišete sem lilinog prvog posta na ovoj temi,višak i neupotrebljivo
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Jeste Molena upravo dolazi s godinama. Ne kaze se zabadava eh da su mi one godine a ova pamet.
Vucice ne treba se nervirati jer moja pokojna mama je rekla da je svaka rec zlatna koja ostane iza zuba a da smo mislili da smo je trebali reci.
She , opusteno .
|
|
|
|
|
|