Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 03 Maj 2025, 22:01

Autoru Poruka
LaYa
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 17 Mar 2013, 00:03
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

ma opusteno kod mene ko guzovi od zimus
imam ja kade,a i vode
cu pricekam i plaknem se do tad,taman

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 17 Mar 2013, 00:56
Korisnikov avatar
...
...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36

...zatvorih oci..prethodno nanishanih rukom njojzin avatar..i ko dasam znao da tje se dogodi nesto snazno..skoro pa sudbinsko velikacko...
...e..al mie pocetak..ko dasam umal ejakuliro..mada..svemse cini moz dotji i do toga s kakim se entitom ovde susretjem.. :P ...
...dakle 'nachi vuchica..posve isnpirativno lucidna gospoja potroshachica plave farbe za kosu..jbm liga koi proizvodjac u pitanju..a i da mi se javi taj detalj..nebi ga izreko dok mi ne uplate pozamasnu svotu novcanih jedinica za reklamu..il bar dok ne naplatim vujkani u naturi.. :P ...
...kod ove korisnice moih usluga primetio sam vrlo zaeban momenat..nachi svakog trenutkae postojala mogutjnost da iz njenog avatara izleti najverovatnie zlatna tjuna nekog cike iz snova..jel kolko ga ona sniva..taj il stvarno ima zlatnog..il mi obicni smrtnici imamo spolovila manje plementih matriala.. :P ...
...aj sad zbilja..dase dotaknem njojzine delikatne dushice raznieh boja kosmicki nedohvatljiva..dok je taj ciko..il bar zagor..ne dofati i dobro ovono..da ne explicitiram sad.. :P ...
...kazue mise dae literarno potkovana..emotivno ostrashtjena..sigurne sehualnosti..morlano podobna..latentno romanticna..msm jbt podjose mi bale nausta..aj duprostim stvar,,sasvim obicna savrsena zena za po kutju..a kad te iznervira i za pod voz.. :P ...
...ova damae ljubiteljka akusticnih nota kafanskog zanra..akoholnih isparenja dan posle..posetioc kultnih mesta urbano-socialnog miljea.. :P ...
...njena poezia citaoce ostavlja bez daha..njih nekoliko se tako i ugusilo..zaebali se posteno..a i njena proza ume dobro da voza..samo kog ona uvati da voza..taj tje ga tabana za njom celega zivota...
...javlja mise da tje u narednom periodu..i dalje glumiti fikus na srbia forumu.. :P ..i ako uskoro ne pocne dizbiva sa teme forumska kafana..postatje ponosna vlasnica svih predispozicia za baba seru,, :P ...

...malo zaebancie nie na izmet..a sad ozbiljna zavrsnica.. :-| ...
...davno ne osetih tako kompleksnu empirisku dushu..blistavu ko tisutju sunaca..toliko sjajnu da i dok zmurim mora nosim tamne naocari da me ne zaslepi.. :P ...
...elementarna kultura mi nalaze da joj uputim pregrst komplimenata jerje u stanju da svoju senzualnost pretocu u milon oboenih reci i uvek iznova i iznova u meni i svakom iole emotivnom coveku izazove istresanje dushe iz tela.. :roll: ...
...ljubi bata cane.. :* ...
...savet..okanise emanuelle..privatise mene..mozda tako progledas..bar na jedno oko.. :P ...

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 17 Mar 2013, 01:17
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Вучица je napisao:
ае Обдарени да вимо шта че ти се
у мојо случај јави [zenskismeh.gif]

samo da se znae da neje fer
da ovoj Obdareni sam mene nevidi [boredsmiley.gif]
mori suva motka neokresana [dzokac.gif]

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 17 Mar 2013, 01:23
Korisnikov avatar
...
...

Вучица je napisao:
Вучица je napisao:
ае Обдарени да вимо шта че ти се
у мојо случај јави [zenskismeh.gif]

samo da se znae da neje fer
da ovoj Obdareni sam mene nevidi [boredsmiley.gif]
mori suva motka neokresana [dzokac.gif]

...mori vujkana..turaj djozluci i citaj ono iznad...
...vish dasam te opleo uzduz i popreko.. :P ...

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 17 Mar 2013, 18:17
Korisnikov avatar
...
...

...mmmmh..dirko samse..msm po svoemu avataru..cisto kolko da vidim sta mie ciniti...
...cenim datju danas biti mentalno izriban od strane jedne emotivne osobe..a mozda i vise njih...
...te da bise dobrano pripremio zataj cin..bilobi dobro dodem u toalet i procitam danasnje novine.. :P ...

...'nachi jos mise javlja dae vujkani tesko palo moe citanje njojzinog avatara na prazan stomak sabajle.. :roll: ...
...valjda to netje uneti razdor izmedj nas i to skoro pa na pocetku jednog divnog poznanstva.. :roll: ...
...nemoj vujkana ko svevishnjeg temolim..Slika...

Vrh
Nikita
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 18 Mar 2013, 00:20
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44

[zenskismeh.gif] fem iz kupatila , zove da mi osusi kosu

Slika

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 18 Mar 2013, 15:03
Korisnikov avatar
...
...

...ee 'nachi..danas se pipkajte sami..moz i po avataru stos mene tiche.. :P ...
...pa nisam ja moe ruke nasho na tudjem telu(kaki nisam)..pa da ih metjem svukud.. :P ...

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 18 Mar 2013, 21:01
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Brate si moje pipko?
Javlja li ti se sta?
Jos nista a?
msm da cu ja pre dobiti od onog Tarota sta mu se javlja no od tebe...
ovde red podugacak a sve inspirativne da mozes pisati do sutra o njima.

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 18 Mar 2013, 23:37
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

siN bRutaL je napisao:
...zatvorih oci..prethodno nanishanih rukom njojzin avatar..i ko dasam znao da tje se dogodi nesto snazno..skoro pa sudbinsko velikacko...
...e..al mie pocetak..ko dasam umal ejakuliro..mada..svemse cini moz dotji i do toga s kakim se entitom ovde susretjem.. :P ...
...dakle 'nachi vuchica..posve isnpirativno lucidna gospoja potroshachica plave farbe za kosu..jbm liga koi proizvodjac u pitanju..a i da mi se javi taj detalj..nebi ga izreko dok mi ne uplate pozamasnu svotu novcanih jedinica za reklamu..il bar dok ne naplatim vujkani u naturi.. :P ...
...kod ove korisnice moih usluga primetio sam vrlo zaeban momenat..nachi svakog trenutkae postojala mogutjnost da iz njenog avatara izleti najverovatnie zlatna tjuna nekog cike iz snova..jel kolko ga ona sniva..taj il stvarno ima zlatnog..il mi obicni smrtnici imamo spolovila manje plementih matriala.. :P ...
...aj sad zbilja..dase dotaknem njojzine delikatne dushice raznieh boja kosmicki nedohvatljiva..dok je taj ciko..il bar zagor..ne dofati i dobro ovono..da ne explicitiram sad.. :P ...
...kazue mise dae literarno potkovana..emotivno ostrashtjena..sigurne sehualnosti..morlano podobna..latentno romanticna..msm jbt podjose mi bale nausta..aj duprostim stvar,,sasvim obicna savrsena zena za po kutju..a kad te iznervira i za pod voz.. :P ...
...ova damae ljubiteljka akusticnih nota kafanskog zanra..akoholnih isparenja dan posle..posetioc kultnih mesta urbano-socialnog miljea.. :P ...
...njena poezia citaoce ostavlja bez daha..njih nekoliko se tako i ugusilo..zaebali se posteno..a i njena proza ume dobro da voza..samo kog ona uvati da voza..taj tje ga tabana za njom celega zivota...
...javlja mise da tje u narednom periodu..i dalje glumiti fikus na srbia forumu.. :P ..i ako uskoro ne pocne dizbiva sa teme forumska kafana..postatje ponosna vlasnica svih predispozicia za baba seru,, :P ...

...malo zaebancie nie na izmet..a sad ozbiljna zavrsnica.. :-| ...
...davno ne osetih tako kompleksnu empirisku dushu..blistavu ko tisutju sunaca..toliko sjajnu da i dok zmurim mora nosim tamne naocari da me ne zaslepi.. :P ...
...elementarna kultura mi nalaze da joj uputim pregrst komplimenata jerje u stanju da svoju senzualnost pretocu u milon oboenih reci i uvek iznova i iznova u meni i svakom iole emotivnom coveku izazove istresanje dushe iz tela.. :roll: ...
...ljubi bata cane.. :* ...
...savet..okanise emanuelle..privatise mene..mozda tako progledas..bar na jedno oko.. :P ...

Брут свака част на зафођењу [kikice.gif]
занесвестила сам се у пету димензију и сад ме
ич овој свет недотицава [ccc3.gif]

Vrh
Emanuella
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 18 Mar 2013, 23:38
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25

jesam ti rekla Vucice
oce nas razdvoji