...zatvorih oci..prethodno nanishanih rukom njojzin avatar..i ko dasam znao da tje se dogodi nesto snazno..skoro pa sudbinsko velikacko...
...e..al mie pocetak..ko dasam umal ejakuliro..mada..svemse cini moz dotji i do toga s kakim se entitom ovde susretjem..

...
...dakle 'nachi vuchica..posve isnpirativno lucidna gospoja potroshachica plave farbe za kosu..jbm liga koi proizvodjac u pitanju..a i da mi se javi taj detalj..nebi ga izreko dok mi ne uplate pozamasnu svotu novcanih jedinica za reklamu..il bar dok ne naplatim vujkani u naturi..

...
...kod ove korisnice moih usluga primetio sam vrlo zaeban momenat..nachi svakog trenutkae postojala mogutjnost da iz njenog avatara izleti najverovatnie zlatna tjuna nekog cike iz snova..jel kolko ga ona sniva..taj il stvarno ima zlatnog..il mi obicni smrtnici imamo spolovila manje plementih matriala..

...
...aj sad zbilja..dase dotaknem njojzine delikatne dushice raznieh boja kosmicki nedohvatljiva..dok je taj ciko..il bar zagor..ne dofati i dobro ovono..da ne explicitiram sad..

...
...kazue mise dae literarno potkovana..emotivno ostrashtjena..sigurne sehualnosti..morlano podobna..latentno romanticna..msm jbt podjose mi bale nausta..aj duprostim stvar,,sasvim obicna savrsena zena za po kutju..a kad te iznervira i za pod voz..

...
...ova damae ljubiteljka akusticnih nota kafanskog zanra..akoholnih isparenja dan posle..posetioc kultnih mesta urbano-socialnog miljea..

...
...njena poezia citaoce ostavlja bez daha..njih nekoliko se tako i ugusilo..zaebali se posteno..a i njena proza ume dobro da voza..samo kog ona uvati da voza..taj tje ga tabana za njom celega zivota...
...javlja mise da tje u narednom periodu..i dalje glumiti fikus na srbia forumu..

..i ako uskoro ne pocne dizbiva sa teme forumska kafana..postatje ponosna vlasnica svih predispozicia za baba seru,,

...
...malo zaebancie nie na izmet..a sad ozbiljna zavrsnica.. :-| ...
...davno ne osetih tako kompleksnu empirisku dushu..blistavu ko tisutju sunaca..toliko sjajnu da i dok zmurim mora nosim tamne naocari da me ne zaslepi..

...
...elementarna kultura mi nalaze da joj uputim pregrst komplimenata jerje u stanju da svoju senzualnost pretocu u milon oboenih reci i uvek iznova i iznova u meni i svakom iole emotivnom coveku izazove istresanje dushe iz tela..

...
...ljubi bata cane.. :* ...
...savet..okanise emanuelle..privatise mene..mozda tako progledas..bar na jedno oko..

...