Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Spavalica je napisao: Meni niko ne bi dao ja bih ti sreco dala..samo trazi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Molena je napisao: niko nije pogodio strasno ali ljubim vas sve u dupence koji ste me pomladili  36 u novembru bilo... to je samo broj a Megi je pogodila stanje duha he he Nikad ti ne bi dala toliko...Delujes mladje po pisanju
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Spavalica je napisao: Meni niko ne bi dao Dam ti ja. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Šta ti treba ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Lazo,niko ne vidi da smo device. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Moli ma duh je bitan i ja to kazem...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Molena je napisao: Spavalica je napisao: Meni niko ne bi dao ja bih ti sreco dala..samo trazi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Pa koliko bi mi dala godinica... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Jojjj Moli sto ne pusti mene da pogadjam Laya je bas moj broj..prosli put je napisala cak i broj cipela, mogle bi se djirate i za cipe ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Bubi je napisao: Lazo,niko ne vidi da smo device. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Moli ma duh je bitan i ja to kazem... ajd da se tešimo bubi ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Jes,ja devica,ko ne veruje...  Ma poklanjam ti Just samo da pobedim na oslikavanju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: Spavalica je napisao: Meni niko ne bi dao Dam ti ja. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Šta ti treba ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Sveze krvi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|