Autoru |
Poruka |
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Boss je napisao: Meni je glupo da lik ničim izazvan komentariše da li njen dečko obavlja svoj posao kako treba, i da li je njoj potreban neki baja da je razdrma... i da na to ne reaguju moderatori, već admin koji opomene obe strane da stanu sa prepucavanjem...  I onda mi naravno obriše post...  Da pa šta sa time, jel ti uvek moraš biti nečiji drveni advokat.Admin je odreagovao kako smatra da treba.
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Mašo, a sto si ti plava sada, a?
|
|
Maša
|
|

Administrator

|
Komsinica je napisao: Mašo, a sto si ti plava sada, a? Nemam pojma mora da sam poplavela od foruma
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Boss, Opomena pred hlađenje. Kada budem trebala tvoje mišljenje,ili savjet,zatražiću ga. Prestani komentarisati moj rad,a ako imaš konsruktivnu kritiku napiši je na temu predviđenu za to.
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Iskra je napisao: Ne razumem zašto ljudi imaju potrebu da dodju i da ovde istresu svu svoju negativnost koju imaju.Neka se malo okrenu oko sebe videće koliko se ruznih stvari dešava u zivotu i da je onda zaista tužno doći ovde i praviti veštačku svadju. Niko nije primoran da bude ovde.. kome je lepo biće kome nije neće dolaziti. Ovo se odnosi na mene Izvini Iskra pitam se kako bi ti reagovala da ti snow napise da tebe tvoj muz keca ili ne keca.Verovarno bi dobio trajni ban....
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Iskra je napisao: Ne razumem zašto ljudi imaju potrebu da dodju i da ovde istresu svu svoju negativnost koju imaju.Neka se malo okrenu oko sebe videće koliko se ruznih stvari dešava u zivotu i da je onda zaista tužno doći ovde i praviti veštačku svadju. Niko nije primoran da bude ovde.. kome je lepo biće kome nije neće dolaziti. Ovo se odnosi na mene Izvini Iskra pitam se kako bi ti reagovala da ti snow napise da tebe tvoj muz keca ili ne keca.Verovarno bi dobio trajni ban.... laz
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Kad je jedna osoba ogovarala komsinicu,znamo na sta mislim (kone ovo nema veze sa tobom samo dajem primer) vi ste ovde naprvili toliku pometnju kako neko ima prava da se mesa u neciji zivot iako je to bilo ogovaranje. Snow mene javno proziva i zabada nos gde mu nije mesto i admin tim cuti i opominje i njega i mene... Eto izgleda da se ovde radi po interesu a ne po zakonu i pravima foruma. I decko koji napise svoje misljenje dobije ban,a ova gnjida proziva koga stigne i njega stedite a znam i zasto,opet interes.... A sad me trajno banujte ....
Poslednji put menjao Andjeo sa greskom dana 28 Sep 2013, 15:33, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

|
Andjeo odakle tebi ideja da se ovaj post odnosi na tebe.. da li sam ja tebe ovde spomenula??? Ako jesam onda mi pokazi.
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Kad je jedna osoba ogovarala komsinicu,znamo na sta mislim (kone ovo nema veze sa tobom samo dajem primer) vi ste ovde naprvili toliku pometnju kako neko ima prava da se mesa u neciji zivot iako je to bilo ogovaranje. Snow mene javno proziva i zabada nis gde mu nije mesto i admin tim cuti i opominje i njega i mene... Eto izgleda da se ovde radi po interesu a ne po zakonu i pravima foruma. I decko koji napise svoje misljenje dobije ban,a iva gnjida proziva koga stigne i njega stedite a znam i zasto,opet interes.... A sad me trajno banujte .... laz... samo laze i spletkari
|
|
|
|
|
|