| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: Pa sad da znam izreke tvoje babe,,,tesko,,, Kako to da ne znas> neeeemas pojma sta si propustio je l moguce da tu nikad nisam napisala cccc
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Ma da , svaki tvoj post mjenjam i kad vidim da si napisao NE ZNAM odvojeno, ja to namjerno spojim axaxa Ma daj,nisam tu da pisem gramaticki tocno,to sam u skoli radio,nego da pametujem i dajem savjete,bitna je sustina onoga sto napisem a ne gramatika,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hahahah pa salila sam se briga mene za tvoju gramatiku bitnojedanepisesovakosvespojeno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
nego nema She danas da ujeda ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
MeGi je napisao: kucas sa glavnim likom sumnjivim licom branislava nusica ponasaj se Ту ми нешто није јасно... Да ли бисте то подробније. Ја нисам тако неизрециво паметан као Пит, па ми треба објашњење. Да ли се Пит дописује са сумњивим лицем истоимене Нушићеве комедије - Ђоком? Или Пит користи за куцање сумњиво лице из истоимене Нушићеве комедије - Ђоку? ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
licOM sam napisala aaaaajmeeeee blamaaaa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ispravka licEm e iskreno nemam pojma nisam procitala pa bih bilo glupo da detaljisem
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Е, сад хебига... испало је да је неко опседнут Ђоком! Иначе, Ђока је апотекар, ништа претерано важно у причи... ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ja nisam, zivota mi Pitt je ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) na jednoj od prethodnih strana je pisao o Djoki apotekaru
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089