| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
klepis nekog iz sve snage po glavi da ubijes muvu to je taaaaakooooo dobronamjerno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: klepis nekog iz sve snage po glavi da ubijes muvu to je taaaaakooooo dobronamjerno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Upravo to,jer nema uspjeha bez teškoća...znas ono..Per aspera,ad astra...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ti si izgleda doktor za sve probleme forumasa putis se u zivot sto moja baba kaze kao Mara u ........ ako znas nastavak znas, ako ne znas -ne znas sramotan je ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: ti si izgleda doktor za sve probleme forumasa putis se u zivot sto moja baba kaze kao Mara u ........ ako znas nastavak znas, ako ne znas -ne znas sramotan je ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne znam tu poslovicu,slobodno napiši...naravno da sve znam kad sam nezamislivo pametan,,, ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif) ...P
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kontradiktoran si skontaj svoj post u prvom djelu ne znas tu izreku a u drugom si napisao da sve znas axaxax kad vec tako ozbiljno pises ne ide ti uz te postove da stavljas smajlije ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nisam ja nigdje napisao da sve znam,nego da sam strasno pametan,sto je,slozit ces se,velika razlika,citaj pazljivo,a smješko,dakako,ide svugdje,dok,recimo,plačko,ne ide nigdje...kuiš,ne!?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ne znam tu poslovicu,slobodno napiši... naravno da sve znam kad sam nezamislivo pametan,,, ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif) ...P Je l mi to ne pisemo istim pismom a ni jezikom, pa te ja ne razumijem sta si napisao? HAHAHAH Ne kontam vidim samo da si se spetljao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma to si ubacila garant,plagijat,,,,ihihihhi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa sad da znam izreke tvoje babe,,,tesko,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma da , svaki tvoj post mjenjam i kad vidim da si napisao NE ZNAM odvojeno, ja to namjerno spojim axaxa
|
|
|
|
|
|
|
|