Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ne znam sta cu, padace kisa ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
skini grudnjak 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
rekla bih..al me mrzi da pisem,... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Nasa moderatorka Masa je plava, nije vise zelena
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Molena je napisao: skini grudnjak  da li ti to meni, draga? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
jaoooo što sam poroooziooo ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
PoLilavio...jel se tako kaže...haljinica boje lila... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Komsinica je napisao: Molena je napisao: skini grudnjak  da li ti to meni, draga? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) pa reko da ne pokisnes he he ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Molena je napisao: Komsinica je napisao: Molena je napisao: skini grudnjak  da li ti to meni, draga? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) pa reko da ne pokisnes he he ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif) ma volim ja da kisnem nego izgubih neku opkladu, al mi ne bese zao neka pada do sledece godine u ovo vreme ![[dancing1.gif] [dancing1.gif]](./images/smilies/dancing1.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nemoj molim te..barem u decembru nek ne pada. pa nek onda od januara opet pada... nesto i nisma ljubitelj kada moram negdje da idem...kada si u kuci i gkedas je kroz prozor super je.
|
|
|
|
|
|