|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: Imao je na avataru grb Zvezdin,onaj sto je "putovao" u Barcelonu,,,hahaahahah Ja sam bila na Camp Nou,Nou Camp kako li vec
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
je l' Vladica???? e njega baš nekako volim
|
|
|
|
|
Neki tamo
|
|

Pridružio se: 25 Feb 2013, 17:33 Postovi: 151
|
Meni je Sara Jovanović baš slatka devojka, lepo peva i kulturna je baš.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
e to je taj sto mu zvezda zivot a sve ostalo sitnice
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
aj Picard , postavila sma ti pitanje na vrucoj stolici pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee moliiimmm teeeeeee,pliz,plizzz nece biti glupa i teska ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Picard je napisao: je l' Vladica???? e njega baš nekako volim E taj,taj,bio je ljubomoran sto ja kao s Tarom pricam,mislim da je to taj....valjda sad kad ga ova otkacila dosao tu,ma nema veze,ali kao fol nezna postaviti avatar,satro,...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Picard je napisao: je l' Vladica???? e njega baš nekako volim E taj,taj,bio je ljubomoran sto ja kao s Tarom pricam,mislim da je to taj....valjda sad kad ga ova otkacila dosao tu,ma nema veze,ali kao fol nezna postaviti avatar,satro,... Bravo rodeee povali ti njega iz prve evo ruke tooo careeee
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
e Pitt, nisam te ni skužio pa di s' ti jbt e, nije vam ovo Vlado nažalost 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Imao je na avataru grb Zvezdin,onaj sto je "putovao" u Barcelonu,,,hahaahahah Ja sam bila na Camp Nou,Nou Camp kako li vec Ma bio je da nekazem di,nema love ni za bus gradski a da ide u Barcelonu,bauahahahah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Picard je napisao: e Pitt, nisam te ni skužio pa di s' ti jbt e, nije vam ovo Vlado nažalost  Ma tu sam,jašta je nego on,nemre sakriti stil,,,,ali brzo pukne taj,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 82 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|