Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Kako je originalna Žexova nova tema, forumasi ce se bas obradovati ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Вучица je napisao: Нушо ако имаш што да рекнеш онда давај у центар ил сриду које ти више одговара... немој сестро слатка околишати ко киша око крагујевца ил веч неког другог места.. ми јесмо плитки аллллллллл смо и широки јбга... ај у челенку па ком обојци ком опанци... Ето ја сам рекла све што ми је на срцу било мрско па ме нико није на крст разапео, знам да неће ни тебе... избаци да видимо у чем је проблем, ако море дага решимо ако не јбга онда Путуј Игумане и срећни ти пути, бар ја тако видим.. нити причаш о фарми, нити о `четницима` а боме да просипаш Чика Вујаклију видим из петних жила се трудиш ал имамо ми и новије речнике синонима и антимона, падавај да Дрину исправимо ил да свако своме Небу се приклони... Тема: даклеМ, субота ноч а ја попила 3 чашке ораоваче е ако вам ночас недопиздим никад нечем ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) rečeno u prvom postu, sve ostalo što si rekla pusto gubljenje vremena osim ako ti nije gušt pisat. E sad, trebam li ja na vaše prozivke što reći, točno da je to moja odluka. Uostalom rekla sam i na tu temu u jednom postu...ne znam zašto se vi ponavljate? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Razmisljam koje boje nokte da nalakiram
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
Just je napisao: Aj ne se*i, nadasve kenjas za medalje zato i ne zasluzujes diskusiju, dosla si ovdje samo provocirati i nista vise..idi kenjaj ramo odakle te salju. Iliti odjebi u troskocima. I uzgred, da ti je do diskusije, diskutovala bi danas sa molenom..mani se ćorava posla E...ovo je zadivljujuća elokvencija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
kako sam previše razmišljao u poslednja 24h ![[girl_sigh.gif] [girl_sigh.gif]](./images/smilies/girl_sigh.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Kako je nusa prava duša, da, da...samo to krije
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
uff kakav bedak kad imaš loše učitelje ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kako je moguce da nam Vucica nesto i pjeva veceras..popila je do sada tri oraovače ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
Mojne je napisao: nuša do pobede promeni avat....ne pijaža mi se...vređaš moje poglede na estetiku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|