| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Mojne je napisao: SHE je napisao: cek pitt molim te da odgovorim ovoj maloj nije me bilo ovde 3 meseca i nisam ti falila i nigde me nisi pomenula a virila sam bas da vidim i sta sad kog djavola oces???? kakve bre pesme oslikala sam ti dve pesme i to je to jes da nisu ispale bas najbolje al sta da se radi fala bogu neces im manisati ne srdi sesta sad ti hoces kog KKK? aj mars
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
samo citati i citati,,bitna je radnja,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
i iskreno tekst ti je dosadan opisujes tako neke detalje po 100 recenica ko Tolstoj, je l ono bese haljinu Ane Karenjine e od danas te zovem Pitolstoj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: Mojne je napisao: SHE je napisao: cek pitt molim te da odgovorim ovoj maloj nije me bilo ovde 3 meseca i nisam ti falila i nigde me nisi pomenula a virila sam bas da vidim i sta sad kog djavola oces???? kakve bre pesme oslikala sam ti dve pesme i to je to jes da nisu ispale bas najbolje al sta da se radi fala bogu neces im manisati ne srdi sesta sad ti hoces kog KKK? aj mars 4000. posta ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: SHE je napisao: pa sta je tu lose postoje i gore stvari nemoj da me nerviras moram jer mnogo si mi slatka kad kao besnis stvaraju mi se smjesne slike u glavi super kad zavrsis snimanje filma posalji na p.p. ako smes ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa kako da zavrsim kada se ti stalno vracas i vracas jbt ti si kao ona indijska serija MALA NEVESTA nikad kraja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Pa kako da zavrsim kada se ti stalno vracas i vracas jbt ti si kao ona indijska serija MALA NEVESTA nikad kraja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa ti se pravi da me ne primecujes ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nego She gde si bila dok te nije bilo ovdje na kojem linku si stanovala? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) je l nisi placala kiriju pa si dobila sut u dupe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Nego She gde si bila dok te nije bilo ovdje na kojem linku si stanovala? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) je l nisi placala kiriju pa si dobila sut u dupe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) bila sam na jednom finom mestu i dobila sam sut u dupe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: i iskreno tekst ti je dosadan opisujes tako neke detalje po 100 recenica ko Tolstoj, je l ono bese haljinu Ane Karenjine e od danas te zovem Pitolstoj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma kakvi dosadan,samo treba shvatiti srž,,,,pa nije sve na prvu lop(a)tu,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|