| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
pa jel te nazvala blesso fonom--
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahaha She koja si ti komedija procitala sam te davno a i isti smo horoskopski znak pa kontam tvoje ludilo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: ahahaha She koja si ti komedija procitala sam te davno a i isti smo horoskopski znak pa kontam tvoje ludilo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne zaboravi da citas i misli ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
VIIIIIRILA SIIIIIIIIIIII? wooow to nismo znali
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
ajde ljudi na moj blog sutra mozda ispitujem,,,,ihihihhihihi,tko nezna detalje,,,,navaliteeeeee
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pa sta je tu lose postoje i gore stvari nemoj da me nerviras
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ja sam citala 3 puta i nista ne kontam mnogo tezak tekst lakse bi se pratilo da si nam u uvodu napisao ko je gospodja sa pundjom i otkud ona kod tebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: ajde ljudi na moj blog sutra mozda ispitujem,,,,ihihihhihihi,tko nezna detalje,,,,navaliteeeeee ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: pa sta je tu lose postoje i gore stvari nemoj da me nerviras moram jer mnogo si mi slatka kad kao besnis stvaraju mi se smjesne slike u glavi
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: cek pitt molim te da odgovorim ovoj maloj nije me bilo ovde 3 meseca i nisam ti falila i nigde me nisi pomenula a virila sam bas da vidim i sta sad kog djavola oces???? kakve bre pesme oslikala sam ti dve pesme i to je to jes da nisu ispale bas najbolje al sta da se radi fala bogu neces im manisati ne srdi se
|
|
|
|
|
|
|
|