Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Veceras saljem popa da osvesta ovo mesto jer ste oskrnavili ovaj sveti hram ![[rastakur.gif] [rastakur.gif]](./images/smilies/rastakur.gif)
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Zlobni je napisao: Veceras saljem popa da osvesta ovo mesto jer ste oskrnavili ovaj sveti hram ![[rastakur.gif] [rastakur.gif]](./images/smilies/rastakur.gif) Moze i da se porazgovara i reši nesporazum!
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
ne verujem, ovde samo pop pomaze ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Malo bolje razmisli ! Sve se moze kad se hoće
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Ja ne mogu vise da citam gluposti... saljem popa a vi se mirite, svadjajte, polemisite, ne gledam vise...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
I ti zete došo da zezaš jel ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
ne zezam, ozbiljno saljem popa.... videces veceras ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Vrlo interesantno niko da dodje da baci neki VIC ovde ili nešto nego ajd sad da bacimo kosku pa nek se pokolju do kraja .. pa stvarno bre ljudi šta je sa vama svima gde se dade neka lepa reč neko lepo slovo .. da se pokušaju na bilo kakav način smiriti strasti ovde nego daj da kazemo nešto pa nek se kolju fujj breeeee
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Zlobni je napisao: ne zezam, ozbiljno saljem popa.... videces veceras ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ja se sa takvim stvarima ne šalim nikada . Ovde ne treba pop
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ne znam što ste se vi svi toliko emocionalno udubili u privatni problem dvoje-troje ljudi hehehe, baš vas pogodilo 
|
|
|
|
|
|