|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Tu ne mislim na Naopakog,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Naopak je napisao: Nane nemo' se pravis ono sto nisi...kakvo zvocalo od tebe bre, nemas ni Z od zvocala dobro dobro ajd neču ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
skini se sa moga Plitko i ne uzimaj me usta jer ja tebe ne spominjem
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Mada bih ga moga tu uvrstit,jer on tu nije radi djevojaka,,,hihiihhihi
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Da, majmune imam svoju curu zenu kako god oces, a ovde sam da se salim i zabavljam ali pored tebe to ne moze, ti si zlo od coveka....slucajno sam te video na jednom forumu kako se raspravljas sa jednim likom...pa ti si bolesnik nevidjeni jbt ne mogu da verujem da si toliko zao i kivan na ceo svet sto si pred kraj zivota jbt.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: Da, majmune imam svoju curu zenu kako god oces, a ovde sam da se salim i zabavljam ali pored tebe to ne moze, ti si zlo od coveka....slucajno sam te video na jednom forumu kako se raspravljas sa jednim likom...pa ti si bolesnik nevidjeni jbt ne mogu da verujem da si toliko zao i kivan na ceo svet sto si pred kraj zivota jbt. Jako si nevaspitan a blizu si 50 kuka,barem tako izgledas,ali događa se,ma otkud tebi cura,ne zavaravaj se,to ne prolazi,a i koliko znam ti nisi nigdje radi cura,i drago mi je da me pratis po Netu,mozda nesto i naucis,mada cisto sumnjam,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 331 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|