| Autoru |
Poruka |
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Naklon Pit , kad budem izalsa veceras slobodno pustite zavese , i gromoglasni aplauz molim , mozete i cvece da bacate .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ali ne da me gadjate , samo onako lezerno bacakate na pozornicu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
niki srećo o čemu se radi ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Majke mi si Nikita zvijezda veceri,hahahhaahah Ma to je samo moja Shauma ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
SHE je napisao: Iskra je napisao: SHE je napisao: oce li se zavrsiti glasanje il ce doziveti fijasko ko J.K. koje glasanje?? pa na takmicenjima,jaoooj iskra a na koje drugo mislis,majke ti??? ne mislim ništa zato te i pitam pa sutra valjda će biti gotovo a ti tamo sve pokačila što si našla
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Sta Nikita,u ponoc se pretvaras u onu dosadnu kucenicu,,,hahahahh,cek ima jos vremena,,,
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
mi muski cemo bacati donji ves na pozornicu..ja moje gace vec odavno treba da bacim..sve mi poispadalo
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
UtherPendragon je napisao: ma poraslo je velji sta treba ..vidi se na slici Бре, Утер, ал си ти неки незгодан тип! Не мож човек ништа да рекне да ти не изокренеш! Дадо, нисам ни помислио, мајкеми, то овај Змајевић сам исконструисо! ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: niki srećo o čemu se radi ? Danas smo kosili travu u dvoriste i neko mi smotao od sveze trave ...a cak nisam ni sigurna da mozda nije od one sto smo poprskali totalom koji dan Vujo jja dovela macu na forum .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089