| Autoru |
Poruka |
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Даклем, колико видим постало је пробитачно постављати кућне љубимце на аватару.
Прво је ШИ поставила тигра. Онда је Дада поставила Вељу. Сада је Никита поставила Мачора (то је ваљда ммм, кад је био мали) MacGhee је поставила... не знам како се беше зваше млади господин, вероватно њен кућни љубимац.
Сад очекујем постављање рибица (акваријумских, наравно, Утер немој да си помислио случајно!), коња, магараца, сова, голубова гаћана и превртача итд...
Међутим, Дада је негде поменула да јој се Веља ноћу убаштрава у кревет и да га стално избацује... Дадо, добро је док је мали. Шта мислиш кад порасте оволики!
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Julia je napisao: Nikita je napisao: Pit ja necu na glasanje jbg ....cekam coveka da se rodi za mene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pedofilko ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) aj pa sta cu bre kad volim piletinu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ona se uvek lepi za prste ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
ja sam metno sovu one su meni lepe 
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ali,bi Trile Niki rekao-Bez starca nema udarca-,bauhahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
UtherPendragon je napisao: ja sam metno sovu one su meni lepe  ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
UtherPendragon je napisao: evo sam se rodio nego sam nesto lose ispao Pit da te razocaram evo ga javio se covek koji se rodio .... Uter zloco jedan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ispao si super
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Даклем, колико видим постало је пробитачно постављати кућне љубимце на аватару.
Прво је ШИ поставила тигра. Онда је Дада поставила Вељу. Сада је Никита поставила Мачора (то је ваљда ммм, кад је био мали) MacGhee је поставила... не знам како се беше зваше млади господин, вероватно њен кућни љубимац.
Сад очекујем постављање рибица (акваријумских, наравно, Утер немој да си помислио случајно!), коња, магараца, сова, голубова гаћана и превртача итд...
Међутим, Дада је негде поменула да јој се Веља ноћу убаштрава у кревет и да га стално избацује... Дадо, добро је док је мали. Шта мислиш кад порасте оволики! cccc,kakve pokvarene misli ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
auu al ste pisali pola ne mogu da pofatam MAD.. moj velja više neče da raste ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Nikita je napisao: Julia je napisao: Nikita je napisao: Pit ja necu na glasanje jbg ....cekam coveka da se rodi za mene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pedofilko ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) aj pa sta cu bre kad volim piletinu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ona se uvek lepi za prste ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ja...i posle piletine na meniju..ustanes sva musava... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
UtherPendragon je napisao: ja sam metno sovu one su meni lepe  e ako si ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
|