|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Marea je napisao: jok bre, stvar je ozbiljna... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Ma cuj,iskreno taj tip mi ne izgleda kao da ima trebu,to on mulja isto kao i ovaj Naopak,samo da bi dobio paznju,majketi sta ce tu ako ima zensku!?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Onaj koji ima trebu nikad nebi bio tu,ja prvi,ostalo je samo varka,,,
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Pa znas kako, valjda tu ima zensku...bas gdje i jeste... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nisu valjda tu da slusaju mjuzu i uce tipkati kao ja i moja Megi,,bauahhahaahh
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Marea je napisao: Pa znas kako, valjda tu ima zensku...bas gdje i jeste... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) HahahahahahahaahahHahhHhHhHhHhHHhhHHhhHhhhHhhHhhaahHahahhahahahahahahahaha.....
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
pa niste valjda tu ti i ta Megi, eto tako i oni... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Marea je napisao: pa niste valjda tu ti i ta Megi, eto tako i oni... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Ja i Megi smo tu da slusamo muziku i ucimo tipkati,nas ne zanimaju veze,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Nisu valjda tu da slusaju mjuzu i uce tipkati kao ja i moja Megi,,bauahhahaahh Ti i tvoja Megi, on i njegova Megi.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) , tako to ide u zivotu... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Marea je napisao: pa niste valjda tu ti i ta Megi, eto tako i oni... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Ja i Megi smo tu da slusamo muziku i ucimo tipkati,nas ne zanimaju veze,,,, Pa nismo svi isti, nekog zanimaju a nekoga ne...i to je to...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa dobro mi smo istinski virtualni frendovi,ona me voli na drugarski nacin,a i ja nju,,,,P
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 387 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|