nije monika al ti o takvoj mozes samo da mastas i sanjas
hahahahahh,oprosti donzuane nisam te prepoznao,i ne montiraj slike,to je zabranjeno,neki dan si i,nesto o meni montirao,zanci znas to napraviti,,,cccccc
nisam nista montirao samo sam uradio klip o tebi gde pises sam sa ssobom deset posta za redom i spamujes vrati se unazad 20 stranica i videc sta si radio ljigo
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
Naopak je napisao:
Bradpresto Pitt je napisao:
Naopak je napisao:
nije monika al ti o takvoj mozes samo da mastas i sanjas
hahahahahh,oprosti donzuane nisam te prepoznao,i ne montiraj slike,to je zabranjeno,neki dan si i,nesto o meni montirao,zanci znas to napraviti,,,cccccc
nisam nista montirao samo sam uradio klip o tebi gde pises sam sa ssobom deset posta za redom i spamujes vrati se unazad 20 stranica i videc sta si radio ljigo
E moj Naopak i moj spam puno vise govori nego tvoj post koji smisljas cijeli dan,,,kuzis
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 294 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu