Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
hehe...a da ovo senka ipak izbriše...kad je već tu...basta joj... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
ne prihvatam brisanje, nisam prekrsio ni jedno pravilo ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
hehehe..ovo je bila ponuda mimo pravilnika i po drugarskoj osnovi...nemo' posle da žališ... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Vidim ja da si i ti pisala o najstarijem forumasu po temama pa sad pokusavas da se izvadis preko mene A jok, ne prolazi ti to......Ako ginem ja - gines i ti ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
jok ja...ne pali megaru bzv...jedino si je ti isprozivao da ima sto godina i od toga devedeset staža forumskog...i ima da pogineš ko čo'ek... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Aj videcemo sutra... koliko ja poznajem Megaru ovo bi trebalo da je nasmeje...ako ne, onda cu da se sakrijem negde dok ne zaboravi Cek da izbacim opet, da se ne zatrpa Zlobni je napisao: hahahhahah sad procitah da je neko odvalio kako je Megi najstariji forumas - PRAFORUMAS ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) pa mi pale neke fore na pamet - Megi je izmislila forume- Megi je isla na forum dok je Krkobabic piskio u pesak- Megi je imala 5 klona jos pre nego sto su klonirali ovcu Dolly- Megi je vlasnik domena www.forum.com- Megi je otvorila temu "Odlazak na Mesec- Uzivo"- Megi je preko pejdzera isla na forum- Megi je Titu postavljala pitanja na vrucoj stolicijaooooo aj dosta, mogu do sutra ovako ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Zloćo,Zloćo...čista dezinformacija... Msm,duhovito jeste...ali...ja sam već uveliko bila na forumu kada se Megi pojavila. Megi jeste jedan od najboljih i najinteresantnijih forumaša koje znam,ali nije najstariji. Megi,nemoj se ljutiti na Zloću,on se samo malo šalio. ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Zlobni je napisao: Aj videcemo sutra... koliko ja poznajem Megaru ovo bi trebalo da je nasmeje...ako ne, onda cu da se sakrijem negde dok ne zaboravi Cek da izbacim opet, da se ne zatrpa Zlobni je napisao: hahahhahah sad procitah da je neko odvalio kako je Megi najstariji forumas - PRAFORUMAS ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) pa mi pale neke fore na pamet - Megi je izmislila forume- Megi je isla na forum dok je Krkobabic piskio u pesak- Megi je imala 5 klona jos pre nego sto su klonirali ovcu Dolly- Megi je vlasnik domena http://www.forum.com- Megi je otvorila temu "Odlazak na Mesec- Uzivo"- Megi je preko pejdzera isla na forum- [b]Megi je Titu postavljala pitanja na vrucoj stolici[/b] a on je njoj nosio stafetu ha!jaooooo aj dosta, mogu do sutra ovako ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Jao Zlobni hahahah Citiraj: - Megi je imala 5 klona jos pre nego sto su klonirali ovcu Dolly ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zlobni je napisao: hahahhahah sad procitah da je neko odvalio kako je Megi najstariji forumas - PRAFORUMAS ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) pa mi pale neke fore na pamet - Megi je izmislila forume- Megi je isla na forum dok je Krkobabic piskio u pesak- Megi je imala 5 klona jos pre nego sto su klonirali ovcu Dolly- Megi je vlasnik domena http://www.forum.com- Megi je otvorila temu "Odlazak na Mesec- Uzivo"- Megi je preko pejdzera isla na forum- Megi je Titu postavljala pitanja na vrucoj stolicijaooooo aj dosta, mogu do sutra ovako ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Naravno da cu shvatiti ovo kao segu AHAHAHAHAHHAHHA Super je Zlobni ahahaha jos se smejem
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|