|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Mada moram reci da mi je zao svih ljudi koji su bez posla i sve ostalo,ali taman da se sad promijeni bilo koja vlast,nema tu para,nema nista,i jos polupati to sto ima,popaliti zgrade,nadaobog da padne mrtva glava,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Trile je napisao: Trile je napisao: .... kužili istine iz koje je to pesme eto vam rebusa Parni Valjak,ali nije ti to rebus,to ti je kao neka nazoviasocijacija,,,
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
aaau pametna co'eka bravo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa kako ne kapiras da je sve vec davno sruseno..jebla te zgrada, zemaljski muzej u Sarajevu je zgrada koja je citava ali radi aktualne vlasti je zatvorena, kino u Mostaru koje nikada nije obnovljeno, pozoriste koje je na rubu propasti....i sad je problem jedna zgrada vlade. Ne opravdavam, ali ne vidim da je to toliki problem....ali eto, mora se na nesto skrenuti pozornost.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
iz pesme da sam pekar,apotekar, lekar
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
naravno Dzej
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma dobro Molena,postujem ja sva vasa misljenja,ali ja sam protiv bilo kakvih nasilnih akcija,zato sto tu nema rjesenja samo mogu pasti mrtve glave,opet kazem,nedaobog,,,
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
I jos nesto...prvobitne strasti su se smirile...danas je u mom gradu nastavljeno s protestima iako je zabrana istih, ali su mirni protesti...Niko od tih ljudi koji su izasli i prvih dana na ulice nije zelio onakav scenarij, ali eto...naslo se par nekih ''huligana'', odradili sta su uradili..i sada ljudi nastavljaju normalno da protestiraju....I to paljenje je bio politicki scenarij i skretanje paznje sa pravoga problema..pokusavali su jos jednom da izmanipuliraju narod na najruzniji moguci nacin.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: Niko od njih nije naseg mentaliteta i dzaba ti usporedba... Vlast jeste izabrana ali se uhljebila...Lakse je vama iz unitaristicke drzave da govorite, i tesko da cete ikako moci s prave strane da sagledate i vidite u cemu je problem BiH .... Sadasnja vlast je izabrana istina od ljudi, ali oni su se toliko uhljebili i nakrali da ih nemoguce skinuti, imaju svoje ljude pa cak i kada nisu izabrani... nemoj to pisati Molena majke ti! nemoj mi velicati bracni par sa diplomom koji sem sto je okupio drustvance sa fejsbuka i naterao ga na ulice,uuuuuuuuuu jbte veliki uspeh nista nije uradio da mu bude bolje jebala ih diploma pa u inostranstvu ljudi sa diplomama vec u srednjoj skoli su poceli zaradjivati sebi za hleba pa jel su hteli evropu pa jel su hteli versko nacionalnu podelu pa u sta su verovali? e pa brajko moj,da bi bio vodja naroda,moras da das primer a kakav su oni primer dali gotovanovici jedni da cujem? jel se ubijaju na poslu od jutra do sutra ili mlate praznu slamu po netu? i znas sta je gore od svega toga? najgore je sto im je neko poverovao pa dokle bre vise dokle? na petnaest godina se medjusobno trebimo,pa mirimo,pa svako bi u politiku a niko nece da radi
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Ona, pa ti si cudo volim te i udaj ze za mene molim te
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 30 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|