Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
Ne radi ti radio već 4 dana...sad već i peti... 
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Vreme leti, vreme leti, Olivera ti se seti, jednog momka ispod breze, ako nećeš, nema veze ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Похвале за активност на овом форуму
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Vreme leti nemoj mi umreti
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
WESTSIDER je napisao: Vreme leti nemoj mi umreti А сви ће те горети у паклу а ја ћу по вама из раја пишати.
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Vidis bre kako je Senka dobra menja mi post odma, nece da krepas. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
Umrijećemo svi...ali kad će ko ne zavisi od Westsidera...
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Senka je napisao: Umrijećemo svi...ali kad će ko ne zavisi od Westsidera... Potupno se slazem, pametno ti zboris svi ce da umrete. ![[images/smilies/tooo.gif] [images/smilies/tooo.gif]](./images/smilies/images/smilies/tooo.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
WESTSIDER je napisao: Vidis bre kako je Senka dobra menja mi post odma, nece da krepas. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Могли би да се видимо. Ако не лажеш да си из Скопља.
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

|
Mojne je napisao: WESTSIDER je napisao: Vidis bre kako je Senka dobra menja mi post odma, nece da krepas. ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Могли би да се видимо. Ако не лажеш да си из Скопља. Ал мене бадигард чува да каеш да нисам нисам реко ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Може увек уз ракија и пиво се гледамо, ал ништа педерски. ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
|