| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
di smem nešto da kažem ima da me ban ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
To se zove plemenitost...misliti na dobrobit svih...ma nemam riječi...Uther je srce od čovjeka... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
fala gigi..oces da ti cika uther da bombonu ?
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskra je napisao: di smem nešto da kažem ima da me ban ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Iskrice...što ti misliš...vjeruje li Maša u horoskope? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
UtherPendragon je napisao: fala gigi..oces da ti cika uther da bombonu ? Što ti je? Ljeto stiže...plaža, more, kupanje, dijeta... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
kakva dijeta dete drago..ti se sad ravijas..pupis..man se toga..moras jesti
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja trenutno provodim dijetu koja se bazira na keksima punjenima čokoladom... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
slusaj cika utera vidi kako sam ja lepo narasla 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Layo...jesi...prava cura...  I...jel skačeš lastik ili ne? 
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
jeste lazica je pravi primer ..slatka i jedra..kako covek da je ne gricne kad je vidi
|
|
|
|
|
|
|
|