| Autoru |
Poruka |
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Iskra je napisao: e tako  lepo ljudi kazu ne dobijaju lepi no dosadni ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) jbt..ja dobijam svakog meseca..znaci li to da sam dosadna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Gigi ostavila sam ti pjesmu na takmicenju  Pitt ko te vredjao? sta sma propustila? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) al nisi ni ti cvjecka vala sigurno si prvi cackao mecku
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Maša je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: ma ne mislim na blog nego ovdje neke fore smjesne , izreke ovo ono da se ubije vreme pred hrkenzi Pozz Julia ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Nisam u elementu,jer su me danas izvrijedali famelijarno a da nitko nije banom mrdnuo,pobrisali postove kao da ce tako sramotu pobrisati,gumicom,cak je meni zaprijeceno da eto ja ne smijem govoriti nekoj forumasici da je polovnjaca!?Sat da ti kazem sama si vidjela,,, Obrisani su svi uvredljivi postovi pa i tvoji.Opomenut si kako ti tako i ostali.Krajnje je vreme da staviš tačku na toNa koje da stavim tocku,hocu da se forumasica pod nickom Laya bana ili opomene,to je po pravilima,molit cu Vas lijepo!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Gigi ostavila sam ti pjesmu na takmicenju  Pitt ko te vredjao? sta sma propustila? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) al nisi ni ti cvjecka vala sigurno si prvi cackao mecku Poslat cu ti cijelu prepisku imam zabiljezeno,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Da nebi ispalo da lazem,,,
|
|
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Forumašica Laya je opomenuta kao i ti i molim te ajd se sad malo opusti i šali sa forumašima.
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Maša je napisao: Forumašica Laya je opomenuta kao i ti i molim te ajd se sad malo opusti i šali sa forumašima. Pa necete mi Vi govoriti kako cu pisati,sve dok ne krsim pravila,a ne krsim ih,a kad ih budem krsio,slobodno me banajte za sva vremena,mislim da sam bio vise nego jasan!!!Hvala.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*