Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
casual je napisao: Srbija pobedila italiju i idemo na sp. partizan pobedio ofk-u. lep sportski dan. moram da dodam da klub koji volim igra na nivou cetvrte nemacke lige i to omladinske. Divne vijesti Cas...pogotovu ovo za košarkaše  I za Partizan,naravno...  Nisam imala živaca gledati košarku.
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
osciliramo senka mnogo. Da nema Dude, ne bi se plasirali. Sramota je sto ponajbolji kosarkasi bojkotuju reprezentaciju. Ali ovi koji igraju i koji su se odazvali imaju moje veliko postovanje. Gde su Djordjevic i Danilovic fijuuuu osvojili bi dva svetska odjednom  a Partizan, lose... kod igraca nema borbe agresije zelje... samo se razigravaju u nasoj ligi a vlasnistvo su menadzera. poslusaj ovo mozda ti priblizi koliko se sve promenilo u nasem fudbalu. od nekada najborbenijeg tima na ovim prostorima postali smo pista za manekene...
Poslednji put menjao casual dana 21 Sep 2013, 21:27, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Danilović ima problem sa palcem ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) tako da on otpada ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Osciliramo...to je tačno...a siurna sam da bi Đorđević i sada mogao pomoći...od one slavne trojke ga obožavam... ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
grobari pobedili moje Romanticare????? jaoj bre, jaoj bre i jaoj bre! uuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa UUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuaaaaaaaaAAAaaaa
|
|
casual
|
|

*

|
namestaljka kone sve je to dogovoreno jos pre pocetka prvenstva. cirkus liga...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
casual je napisao: osciliramo senka mnogo. Da nema Dude, ne bi se plasirali. Sramota je sto ponajbolji kosarkasi bojkotuju reprezentaciju. Ali ovi koji igraju i koji su se odazvali imaju moje veliko postovanje. Gde su Djordjevic i Danilovic fijuuuu osvojili bi dva svetska odjednom  a Partizan, lose... kod igraca nema borbe agresije zelje... samo se razigravaju u nasoj ligi a vlasnistvo su menadzera. poslusaj ovo mozda ti priblizi koliko se sve promenilo u nasem fudbalu. od nekada najborbenijeg tima na ovim prostorima postali smo pista za manekene... Hahahaa...još ću početi navijati za Partizan...ccc...šta smeta..biću prva koja navija i za Zvezdu i za Partizan... 
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
casual je napisao: namestaljka kone sve je to dogovoreno jos pre pocetka prvenstva. cirkus liga... jednom cu da ti kazem ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Senka je napisao: Hahahaa...još ću početi navijati za Partizan...ccc...šta smeta..biću prva koja navija i za Zvezdu i za Partizan...  Neces biti prva, takvi vec sede u obe uprave.
|
|
casual
|
|

*

|
Senka... koliko puta sam ti rekao da se za sve druge navija a partizan se voli. ma znam kone svi znaju. zato i jesu stadioni prazni osim placenih navijackih tribina. ja zivim pored jna nekada vece pred utakmicu pocne muvanje oko stadiona ljudi spavaju gore iznad parkinga. sada dolaze na drugo poluvreme. propast.
|
|
|
|
|
|