| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
*Twilight* je napisao: casual je napisao: Tw samo tebi klima glavom a na sve je danas ljut na mene posebno sto sam se drznuo da to primetim  Nisam ja ispratila sta se to desavalo samo sam potvrdila da rec 'polovnjaca' nije uvredljivo jos kao je ocuvana kao Jugo 45 ihhh nema lepseg komplimenta zato on meni klima glavom evo i za blesu mogu slobodno da kazem da je polovnjaca nece se ljuti jer je svesva toga mozes da me zoves kako ti se oce,allll mora malo da klimas glavom i jos po necim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
zozefina jesi li to ti???
|
|
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
*Twilight* je napisao: Zozefina aj nemoj da lupetas i idi radi, ono zasta te Senka i zaposlila Ко лупета? Којим речима? С којим правом ми се Твајлајт обраћаш овим речником? Ко мене плаћа?
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
SHE je napisao: mozes da me zoves kako ti se oce,allll mora malo da klimas glavom i jos po necim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Izvini curice od 20 leta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
*Twilight* je napisao: SHE je napisao: mozes da me zoves kako ti se oce,allll mora malo da klimas glavom i jos po necim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Izvini curice od 20 leta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma sta se izvinjavas samo ti nastavi hahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Pa imam ja pravo za svaku reci da je polovnjaca ili nije,kao sto i meni moze reci i govore godinam o mojim godinama mada nitko ni nezna koliko ih imam,na to se ne ljutim ali spominjanje familije,e to je nedopustivo i po pravilima a i po nekom moralu,,,,
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Žozefina je napisao: *Twilight* je napisao: Zozefina aj nemoj da lupetas i idi radi, ono zasta te Senka i zaposlila Ко лупета? Којим речима? С којим правом ми се Твајлајт обраћаш овим речником? Ко мене плаћа? tebe cu da pitam za pravo aj okani se Pita ... to sto ste sve polovnjace nije on kriv vec vase godine nije on kriv sto to vas vredja ... i sto se same nalazite u tome
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
znaci danas je onaj dan kada kolektivno ludilo zahvati ceo forum 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Bez obzira sto su ti postovo obrisani,pa ih sad kao "nema",smijesno a ja mislim da bi svatko trebao osuditi takve stvari a ne raspravljati se da li je netko polovnjaca polovnjak ili tako nesto,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|