| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
*Twilight* je napisao: Vidim da je tu ali suti... verovatno sredjuje skype za tebe Pite
Blesso zasto cutis?
Vece Vucko i C E garant kad sam joj jos zimus rekao da sredi Skype i da sa zida skine Titovu sliku,da me ne dekoncentrira,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
casual je napisao: naljutili ste ga, Tw umirila, a ja primetio i sada sam kriv...  Ma nisam ga ja umirila... dobar je on uvek samo ga vi ne razumete. Ustvari vecina koristi nestasicu bobona pa njega cackaju a on dobar pa cuti, a sve to rade ove 'polovnjace' Jel tako Pite?
Poslednji put menjao *Twilight* dana 11 Jun 2013, 19:50, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Твајлајт ноћкица Ши лепо је видети те ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
ihh vidi blesse sto se pravi blesava ona kao nesto ljuta
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: evo me pitt kako si Hvala na pitanju,jesam dobro,jos da se malko popravi vrijem,malko je jesen,a ti dugo nisi bila,,,,
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Pitt a ko ti slao upozorenje za ban? Reci mi molim te... da ja banujem tog moderatora ODMAH
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: casual je napisao: naljutili ste ga, Tw umirila, a ja primetio i sada sam kriv...  Ma nisam ga ja umirila... dobar je on uvek samo ga vi ne razumete. Ustvari vecina koristi nestasicu bobona pa njega cackaju a on dobar pa cuti, a sve to rade ove 'polovnjace' Jel tako Pite? Tako je,tako je,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Cekaj nisam siguran ali mislim da je bila pod nickom Masa,zelena slova,bilo je ako jos i dalje budem provocirao,da cu biti sankcioniran,ali gle cuda nije vidjela da su mi dvoje forumasa spominjali obitelj,sto je zapraovo za ban,sta imam dalje reci!?
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Pite nece ti ona vise nikada slati upozorenje evo ja ti obecavam inace... hmmm bolje da cutim
|
|
|
|
|
|
|
|