| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e sreća da znaš to smo dobili uz nešto što smo kupili za komp ebem li ga ne seČam se više sta.. il kad smo komp kupili ma nema ni veze važno da sam imala već je počeo živacda me hvata nego srećom došla mi odmah drugarica sa muže i on to namesti ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
hvala na kafici drug moj auuu druze pored ovih kocijasa ovdi i ti poce da psujes  Inace kako si mi ti Nane?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Joj drug opet sam se preladila pijem fervex i tako lečim se kako si ti  ada znaš da je naše srpsko jeziko poGato sa pcovke ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
u bre nane zar opet, aj proci ce na kucu na macu pu pu ja sam dobro al uvek moze malko bolje a za pCovke ih zna kako ne bih znao umem i ja al ovde necu 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
i nemo bate  ti bidi fin ja Ču ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
*Twilight* je napisao: Cas ništa pametno nećeš pročitati  procitao sve i ulogovao se ali sam morao da idem. zakljucio iz procitanog sledece... Pita kao da si hipnotisala opustila sa par upisa i jos ga takvog nisam video... pije ti vodu iz ruke  boemi pozdrav ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
zdraFo i tebi Cas haha tkoji si ti mangup ajd kazi šta ti treba ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
dobro je kad imam zamenu  drug moj ce to umesto mene al da budem fin i necu vise dozlogrdilo mi od sad cu da budem pogan Pozdrav Cas
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
casual je napisao: *Twilight* je napisao: Cas ništa pametno nećeš pročitati  procitao sve i ulogovao se ali sam morao da idem. zakljucio iz procitanog sledece... Pita kao da si hipnotisala opustila sa par upisa i jos ga takvog nisam video... pije ti vodu iz ruke  boemi pozdrav ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) pa naravno da ce da joj pije vodu iz ruke kad je zensko, a uz to se i napalio na sve zensko na forumu ki selski sarov A i Deny je prepametna za njega i ima zivaca
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane