| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja uvaljujem samo tebi, tebe volem, pa ti možes da mi uvalis ostali su dvojka dobro,nekad i Uteru
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Cuj nosali bi se Tw hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
mene kanda najbolje volis..jos osecam uvale
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nije posteno od tebe da im to radis,,,hahahah nemoj pališ masu kad ja nisam takva pomisliće svašta Ti si uvek ovde a ja samo upanem ponekad.. tebi više veruju nego meni iskrivićeš sliku o meni
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
UtherPendragon je napisao: mene kanda najbolje volis..jos osecam uvale tako treba, ebes kad se ne pamti
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
LaYa je napisao: ja uvaljujem samo tebi, tebe volem, pa ti možes da mi uvalis ostali su dvojka dobro,nekad i Uteru Meni možeš uvek... neće se ljutim volem ja kada se ti igraš sa mnom a i ja sa tobom ti si moje oko plavo drugima i nemo da daš... čuvaj se samo za mene
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
*Twilight* je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Nije posteno od tebe da im to radis,,,hahahah nemoj pališ masu kad ja nisam takva pomisliće svašta Ti si uvek ovde a ja samo upanem ponekad.. tebi više veruju nego meni iskrivićeš sliku o meni Hhhahaha,e jesi premazana kako manipuliras s naivcima,Tw kiss,evo mi kuma donosi pittu sa sirom,moram pristaviti kavu,pa se pisemo navrni veceras(imam Skype!),,,
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
LaYa je napisao: UtherPendragon je napisao: mene kanda najbolje volis..jos osecam uvale tako treba, ebes kad se ne pamti lud pamti pametan pise..pun mi..blok.. tvojih uvala 
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
aoooo opet kumu krešeš... kako ti ne dosadi? ako nema šta bre onda imaš ruke! Vidim ja da ćeš ti mreti na kumi Aj pa se pišemo
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki