|
| Autoru |
Poruka |
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Bradpresto Pitt je napisao: Kod onog sto je bio na chatu onog crnogorca jel,bravo ti ga bate,,,,hahhaah jok ću sedim za kompom kao vi i ništa da ne radim.... ideš li ti negde na odmor i kada?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nisam od ove guzve ni uspio s Gigicom pepeisati,ode ljuta,,,hahahahah,ali odljutit ce se ona,,,hiihhihi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma idem kad ugatim godisnji,vjerojatno u osmom mjesecu,stajaznam,valjda ce biti lijepo vrijeme,evo tu i danas jesenje vrijeme,,,,
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Pitte ne možeš svima objasniti a i nemoj pokušavati... razni profili su ovde prema tome opusti se.. nisi jedina budala ima ih još npr. ja.... neko trpi tebe, nekog ti ali nema potrebe za svađom... evo ode ti Gigi ljuta jer ti nemaš granicu pusti nek te čačkaju.. samo nemoj da daš šupak hihihihi
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma idem kad ugatim godisnji,vjerojatno u osmom mjesecu,stajaznam,valjda ce biti lijepo vrijeme,evo tu i danas jesenje vrijeme,,,, Kasni leto ove godine.... juče je tek počelo... ili je samo meni juče jako sijalo Sunce tako da će leto trajati duže... biće toplo i u septembru
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Kome jel tebi da tam supak,moze hahaha
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Pitte a kome si napisao da je polovnjača?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ma idem kad ugatim godisnji,vjerojatno u osmom mjesecu,stajaznam,valjda ce biti lijepo vrijeme,evo tu i danas jesenje vrijeme,,,, Kasni leto ove godine.... juče je tek počelo... ili je samo meni juče jako sijalo Sunce tako da će leto trajati duže... biće toplo i u septembru Vjerojatno i sad kad zagrije bit ce pakao,znaci sad me ne volis nego Empea,,,,aaaaa
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa onoj forumasici s nickom Laya,,,,
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Kome jel tebi da tam supak,moze hahaha od mene možes da dobiješ samo nogu u dupe...to ti ne bi valjalo tako da nemoj ni da nudiš... boleće
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 301 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|