|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
I Molim da se forumasica s nickom Laya bana ili bar opomene radi ovakvih postova!!!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Veceg krsenja pravila od ovog gore na videu nema zato zatvori ta tvoja usta i pokrije se usima
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Postao sam popular toliko da o meni prave i spotove,bravo Naopaki odlican spot,,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ја колко знам к*тон је баш фина стварчица мсм кад ради и даље невидим ди се то Хрвати помињу а богме и ко их је помињао НаоПачкииииииииии ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: Veceg krsenja pravila od ovog gore na videu nema zato zatvori ta tvoja usta i pokrije se usima Reci mi molim te jel ti smetam kao Hrvat ili samo sto imas komplekse prema meni,reci to da jednom zavrsimo tu pricu!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
zgadio si mi se i ti i svi koji te podrzavaju, jesi li shvatio to, poceo si da se gadis i drugima
Zdrav vuki
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Bradpresto Pitt je napisao: Naopak je napisao: Veceg krsenja pravila od ovog gore na videu nema zato zatvori ta tvoja usta i pokrije se usima Reci mi molim te jel ti smetam kao Hrvat ili samo sto imas komplekse prema meni,reci to da jednom zavrsimo tu pricu! Spamovao si deset posta za redom jesi li slep?
Poslednji put menjao Naopak dana 11 Jun 2013, 12:58, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: zgadio si mi se i ti i svi koji te podrzavaju, jesi li shvatio to, poceo si da se gadis i drugima
Zdrav vuki Nisi odgovorio,molim te odgovori na pitanje,,,,ne plasi se sad i ne okoliši,,,
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Bradpresto Pitt je napisao: Naopak je napisao: zgadio si mi se i ti i svi koji te podrzavaju, jesi li shvatio to, poceo si da se gadis i drugima
Zdrav vuki Nisi odgovorio,molim te odgovori na pitanje,,,,ne plasi se sad i ne okoliši,,, ti za mene ne postojis nemam sta da ti odgovaram, osim da mi se gadis kao covek nema veze sa nacionalnoscu.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Naopak je napisao: zgadio si mi se i ti i svi koji te podrzavaju, jesi li shvatio to, poceo si da se gadis i drugima
Zdrav vuki Nisi odgovorio,molim te odgovori na pitanje,,,,ne plasi se sad i ne okoliši,,, ti za mene ne postojis nemam sta da ti odgovaram, osim da mi se gadis kao covek nema veze sa nacionalnoscu. Znam ubi te ljubomora,to znam otprije,ali cuj,nisam ja kriv sto de zenske ne vole,a mene da,jednostavno nisi dovoljno dobar,moras punooooo,ociti ako vec nije kasno za to,,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 406 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|