Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ako, ako ... Ima pravde.... Cepaj špansku bagru... Ovo im je za ono nameštanje... Hoće da pobede italijane, neće da pobede italijane... E eto vam ga sad... Prc
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
pukla spanija. kako su odigrali protiv nas, nisu mogli da ponove onakvu igru.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
rekoh li ja tebi Boss danas  cao mladici
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Zdravo Molenče naše... Jel' si dala keksa prolaznicima ? 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ja sam potpuno zaboravio, uključio se kad si ti napisao... +14 na poluvremenu Mamu im **bem ![[bljuc.gif] [bljuc.gif]](./images/smilies/bljuc.gif) džaba što su oni ispali, sad je meni gore nego ono veče kad su izgubili od žabara... Mogli smo i do medalje jbt Ali, eto nam sutra Italijani koje smo priželjkivali u 1/4 finalu, pa ćemo videti od čega su momci... Pukovnik il' pokojnik... čisto sumnjam da ćemo dobiti pozivnicu ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
naravno Boss...jutros sam ti to napisala  nego kako mislis 'naše' !? haha 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Molena je napisao: rekoh li ja tebi Boss danas  cao mladici Šta si mi rekla ? Da neće Francuska osvojiti bronzu nego Hrvatska ? 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Mislim da je prednost na našoj strani jer su italijani imali mnogo veća očekivanja od borbe za sedmo mesto... Ali tu je pozivnica za svetsko prvenstvo, pa je svašta moguće... Mislim da ćemo ih dobiti. Odigrali smo dve utakmice katastrofalno, treću jednostavno ne bi mogli...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Molena je napisao: naravno Boss...jutros sam ti to napisala  nego kako mislis 'naše' !? haha  naše ?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Laku noc svima ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|