|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nikita jesmo jarani ono do daske ali sto mi frenda Trileta otjera,ne mogu ti zaboraviti,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ko otera? Pit sreco , ja nisam ga videla ne pamtim od kad ....a doduse ako nisi primeti samo da te obavestim jako malo sam dolazila i bitisala na forumu u zadnje vreme .Krivca za to trazi drugde , kucas na pogresna vrata ...sorry
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nikita je napisao: ko otera? Pit sreco , ja nisam ga videla ne pamtim od kad ....a doduse ako nisi primeti samo da te obavestim jako malo sam dolazila i bitisala na forumu u zadnje vreme .Krivca za to trazi drugde , kucas na pogresna vrata ...sorry Ma daj,frajer mi mail poslao,i,kaze da se naljutio na tebe,jer,kaze da si mu postila spot"Muško b!?ez Karaktera",ili tako nesto,,,,!?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ispricavam se s Miss sam na ppejcu,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Nikita je napisao: ko otera? Pit sreco , ja nisam ga videla ne pamtim od kad ....a doduse ako nisi primeti samo da te obavestim jako malo sam dolazila i bitisala na forumu u zadnje vreme .Krivca za to trazi drugde , kucas na pogresna vrata ...sorry Ma daj,frajer mi mail poslao,i,kaze da se naljutio na tebe,jer,kaze da si mu postila spot"Muško b!?ez Karaktera",ili tako nesto,,,,!? kome sam ja ikad pustila pesmu ? Jao Pit kote ne zna skupo bi te platio ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nemam pojma on mi je tako napisao da si lupila tom pjesmom niskom,ako on laze onda lazem i ja,ja samo prenosim,,,e dali si pustila ili nisi,ne mogu tvrditi ja neznam,,,
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
dobro vece dobri ljudi i jos bolje zene
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Добра ноЋкица и од мене ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Vucice , Uter ljubac veeeeliki
Pit ajde me batali s tim glupostima , i sto mi to sumljivo da se tebi on ispoveda ? Ako mislis da me isprovociras i da odem , dzaba se trudis....
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nikita je napisao: Vucice , Uter ljubac veeeeliki
Pit ajde me batali s tim glupostima , i sto mi to sumljivo da se tebi on ispoveda ? Ako mislis da me isprovociras i da odem , dzaba se trudis.... Zasto bi te provocirao,zbog mene zene tu dolaze a ne odlaze,trudim se,,,a zasto frend grendu ne bi frendu to rekao,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 461 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|