Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Hmmm...evidentno je da nam se mišljenja,drastično razlikuju. Slažem se sa pittom,pa neko je morao da izabere ovu vlast! Nego nije čak poenta u tome... Istorija se ponavlja I ja se pitam dokle će je jadan narod ignorisati? Kad će prestati da dozvoljava neodgovornim pojedincima da ih ko marvu vozaju,ajd vamo,ajd tamo? Kao deca imamo pravo na greške koje se mogu tolerisati,ali kao odrasli ljudi...mi smo odgovorni Tako da,gospodo vi koji bi ste lopatali i motikali,idite na njive i gradilišta,tamo ćete zaraditi neki dinar,od ulice se leba nećete Namesti.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ako mi bilo tko navede neku vlast koja je funkcionirala na nacin da je vlast osvojila na ulici pocevsi od Pariske Kumune,preko Oktobarske Revolucije,pa do Arapskog Proljeca,ja sve povlacim sto tvrdim,ali bojim se da sam u pravu,nazalost!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
...truć
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ne mesaj pitt babe i zabe pa u 21 veku smo,jbte
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ja sam u XVII ne znam koji je to,al znam da se tako pise
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Niko od njih nije naseg mentaliteta i dzaba ti usporedba... Vlast jeste izabrana ali se uhljebila...Lakse je vama iz unitaristicke drzave da govorite, i tesko da cete ikako moci s prave strane da sagledate i vidite u cemu je problem BiH .... Sadasnja vlast je izabrana istina od ljudi, ali oni su se toliko uhljebili i nakrali da ih nemoguce skinuti, imaju svoje ljude pa cak i kada nisu izabrani...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
.... kužili istine
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
SHE je napisao: ne mesaj pitt babe i zabe pa u 21 veku smo,jbte Pa Arapsko Proljece ti je bilo prije par godina,u Egiptu je ulica srusila Mubaraka,pa im je sad gore,tako isto u Libiji,itd,u demokraciji se vlas bira na IZBORIMA,a ne kad su izbori doma gljivariti,pa se poslije buniti,nema toga!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Glasajte samo ako vam daju pare
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Trile je napisao: .... kužili istine iz koje je to pesme eto vam rebusa