Molena je napisao:
Haj ti Julia sreco jos jednom sve procitaj he he
Citiraj:
Neka BA Senka...sad je meni jasno zasto je ona ovako ogorcena
Ima ljudi koji pate za nekim vremenima..jer su tada jedino mogli doci do izrazaja i biti vrijedni...tada su bili cjenjeni na temelju ovog sto pustaju .
Koga ovo pali ili vrijedja...je nista vise nego jadan i smijesan.
e to je bio moj post.
i nije manjaca bila jedina pjesma koja je pustena danas od strane nuše....
oni koji ne znaju na manjaci je bio logor pa je s toga ova pjesma i poznata.
niko se nije uvrijedio, narocito jer je nuša to pustila s namjerom da isprovocira....a s obzirom da se zgrazala nad ljudima koji gledaju farmu,
Senka ju je fino upitala..po cemujej bolji onaj koji slusa cetnicke pjesme od onog koji gleda farma. Zanimljivo pitanje svakako.
Ali nuša nam dade odgovor u vidu pjesme ha ha

Inteligentno, nema sta

... msm provokatorski inteligentno.
Pa zar si mislila Julia da mene ovakva stvar moze uvrijediti..i to od neke tamo nuše koja btw prica hrvatski jezik

E nisam te dobro procitala...I nisam znala za taj podatak za Manjacu i sl..Izvinjavam se stvarno, mada ja nisam ni imala nameru da branim nusu i njene pesme, svakako sam samo htela reci da ne treba pesme da nas vredjaju...bilo cije..Mene bar ne..Normalnom coveku ( a mi smo ovde takvi, bar vecina) pesme ne sluze za podsecanje na neka losa vremena..Onima kojima sluze, to je vec njihov obraz..
Inace Uvek ce i svuda biti onih koji ce na takav nacin prezentovati svoj patriotizam, a da pri tom i ne znaju sta znaci biti patriota..
Jbg...
I jos jedna stvar mi se u ovoj polemici nije dopala..Uopste spominjanje cetnickih pesama..Ako ne zelimo da polemika krene u tom nekom smeru, neke stvari ne treba ni spominjati..
Poredjenje..u cemu je razlika izmedju farme i cetnickih pesama..Pa jbt..kakve veze ima jedno sa drugim..Ovo prvo je rijaliti sou, ovo drugo je skakljiva tema o kojoj ovde ne treba da se polemise uopste..
A pogotoov Admin tim ne bi trebalo da spominje nesto o cemu na ovom forumu i ne treba da se polemise..i sto ce kasnije izbrisati..
e ljubim ja vas...i ne zamerite sto ovako neobavestena dam sebi za pravo da komentarisem
I naravno...Nemoj slucajno da dozvlite da vas neko isprovicira ili ne daj Boze uvredi..
Vazno je biti COVEK..
Eto, ja bih Molenu ili Picarda jos bolje, i da svaki dan slusa neke hrvatske,nacionalisticke pesme,i dalje isto volela
![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)