Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ja te stavila da se ljutis kada ustanes na levu nogu, ali da jedina nisi mutna, kao sto i nisi, i da si kreativna kad hoces. Pa se ti sada ljuti do sutra xexexe
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nisam jos sve procitala, ali... imam osjecaj da cu se na 99^ naljutit nikad nemoj reci ni za koga da NIJE sta god ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Megi, ja tebe od prvog dana dozivljavam kao malenu, slatku devojcicu. I uvek se nasmejem kada se setim situacije: ti i ja = clon xaxaxa gde li je onaj Mare xaxaxa Bez obzira sto nisi vise malena. Umes ti i da oplajvazis kad hoces, ali je to sve bezazleno u odnosu na neke "zrelije" koji pokvareno udaraju tamo gde normalan covek ne bi. Da li ti je jasno?
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Si sefe Ma ne pricamo o meni, nego hocu ti reci da mislim da se vecina sali, zeza pa to i cak kad kao tracaju na nekom drugom mjestu sve to iz dosade i onda kao taj-ta je pokvaren a ustvari se mi svi ne poznajemo:) Mozda bas ta osoba za koju mislis da je pokvarena u pravom zivotu i nije takva:) mozda je vise pokvarena ona osoba sa kojom pises stalno i "poveravas" joj se....
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Nemam pojma. Ne shvatam tu relaciju: net - jedan profil, real - drugi profil. Jbt budi to sto jesi i kraj. Ok, naravno, ovde neces bas pricati kako pricas sa svojim prijateljima, ali princip je isti... sve su ostalo nijanse.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ma kako ti mozes znati ko je kakvog profila:) kad ne vidis tu osobu, kako prica itd....kolko puta se samo u reali ljudi zeznu u procjeninekog a kamoli na netu meni to smjesno kada neko daje za pravo da komentarise druge mada i ja sam to radila, ali odavno ne , jer sam shvatila da je to glupost!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Megi, cujes/vidis. Ne sudim dok se ne uverim. Boli me uvo sta ko o kome prica, saslusam ako bas moram al me ič ne zanima.
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi, nemoj da se ljutiš. ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Jer ko se ljuti...hm bolje prodje od svih ostalih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ljutiš li se ti ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|