|
| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
sorry ali necu da pricam o njima jer trenutno nisu prisutne al druze nemoj sam sebe zavaravat ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nego Pitt je l gledas srpske filmove koji ti je najbolji?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: sorry ali necu da pricam o njima jer trenutno nisu prisutne al druze nemoj sam sebe zavaravat ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Ma da šatro i ti sad postena jer si rodena kraj pošte,,hahhahaah jok bile su u tebe zaljubljene,,,jebate led....P
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
opaaaaaaa ti psujes ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) je l to novi recnik da bi ispao tip na forumu ja sam rodjena pored banke
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa vecina mi je super,volim filmove koje razumjem jezicki a i mentalitetom,te teme razumijem,ima ih dosta koji su mi vrhunski,pogledam svaki do kojeg mogu doci,non stop verim po internetu,sve sam pogledao a one starije i vise puta,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: opaaaaaaa ti psujes ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) je l to novi recnik da bi ispao tip na forumu ja sam rodjena pored banke Pazi zlato,jebate led je uzrecica,pogotovu u Splitu,nije to psovka,ali naucit ces,,valjda,,,,,D
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ajde Jeba te Tito,Patak i led,,,bauahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pobjeze ona od Picarda,i ona je naucila taktiku od ovih prekaljenih treba,,,,kad on dode ona ode i onda viri,,,bauhahahaah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Samo se na brojcaniku smanji broj prisutnih ovdje a poveca u rubrici gosti,jednostavno,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 388 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|