|
Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Eat Snickers ! Better ?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja njima keks jucer oni mene ugurase bez problema u kolonu ja njima keks jutros oni meni cvijet nekakav...msm lici na cvijet i umiru od smijeha, a i ja s njima  ... ali kao sto rekoh ...trazili su pare i jucer i danas i nastavit ce. Jutros je bio neki novi medju njima, koji ne zna za nas dogovor pa je doslovno skocio na moje auto, ali su ostali odmah skocili i doslovno ga skinuli i bacili s auta i na njihovom lokalnom jeziku mu nesto svasta nagovorili  ... pocinje da me zabavlja ova igra.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Moram ti priznati da je i meni zanimljivo čitati... dok ti jednom ne razbiju glavu... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: ja njima keks jucer oni mene ugurase bez problema u kolonu ja njima keks jutros oni meni cvijet nekakav...msm lici na cvijet i umiru od smijeha, a i ja s njima  ... ali kao sto rekoh ...trazili su pare i jucer i danas i nastavit ce. Jutros je bio neki novi medju njima, koji ne zna za nas dogovor pa je doslovno skocio na moje auto, ali su ostali odmah skocili i doslovno ga skinuli i bacili s auta i na njihovom lokalnom jeziku mu nesto svasta nagovorili  ... pocinje da me zabavlja ova igra. Na šta su sve spremni ljudi zbog malo keksa Molena, šalu na stranu ali meni deluje da taj narod u Kinšasi nema pošteno parče hleba dnevno. Da ne govorim o ručku i slično... Jbt, baš mi ih žao
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Nece Boss...sve je do pristupa. Ne razbijaju oni glave tek tako, a i ne smiju...ipak ja njih guram s necim koliko toliko. Oni i taj keks prodaju ako nista drugo... I ovdje osmijeh otvara sva vrata...drugacije bi bilo vjerovatno da sam najebana , da vristim na njih, da ovo ono....jbg izabrala sma pristup. Probat ce da me zaebu to sigurno, da dodju do para, ali nikako silom  Pa oni imaju taktike hehehe...dvojica napadnu jednog, pa onda kao njih trojica dotrce i namlate ovu dvojicu koji uspiju pobjeci, zamisli..i onda ovaj kojeg su spasili im je duznik dok god prolazi tim kvartom  hehe...i isto je i sa bijelim i sa crnim ljudima..ne prave oni razliku.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma imaju Zex....nije bas tako strasno. Ali grad koji ima 12 miliona stanovnika....sve na cesti mozes naci i vidjeti, ali doslovno bez pretjerivanja. Ovo su oni koji nece da rade, njima je lakse ovako doci do love...sege ti ulicni kriminalci, policajci, zastitari..svi su potkupljeni, svi hoce love...a da ne rade.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
I da..ti mali kriminalci kako ih ja zovem heheh..oni su onako hip-hopovski obuceni ( jer je hip hop ovdje vrh jbt)...sredjeni, tene na nogama, ili japanke...hlace su na pola dupeta, cvike na ocima...osmijeh onaj sa bijelim zubima... Nisu oni po necem posebno prepoznatljivi..kao da izgledaju kao oloci..ne ne, sasvim normalno. To je mentalitet i nista drugo.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Uh jbt... Prenatrpan grad... Čuvaj se ti meni Molenče Kako ja vidim tu vlada anarhija na ulicama. Nemoj mnogo da se intimiziraš sa tim uličarima, jer svakako će doći dan kada će u njima prevagnuti nešto što još nisi imala prilike da vidiš... Samo distanca. Bratski ti kažem 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa ima distance...nisam bas tako blesava. Nece oni svaki dan dobijati sta su zacrtali...a i u autu sam, a oni su na cesti samo u toku dana i jutra..navecer su ko zna i kakvim akcijama i gdje  ... Nisu ni oni blesavi, uopce me ne brinu vjeruj mi. Inace je pravilo nocu ne staj ko god da te zaustavlja, pa cak ni policija hahah. Ja sam pitala ove prijatelje, lokalce...ako me policija zaustavlja nocu hocu li stati ili sta cu...Oni se poceli smijati, kaze kakvi stati...samo produzi i u petu , gasa gasa hahaha. I ja onako sva zabrinuta njih pitam...a reko sta ako me nadju, mislim...nema nas bjelaca puno ovdje, zapamte te...oni se poceli smijati i govore mi da da..u americkim filmovima ili mozda u Europi..ovdje nema sanse..samo bjezi i po gasu  Sege se zadovolje keksom, ali policajci bez novcanice sa trocifrenim brojem ne pustaju. Nisam jos imala slicnih iskustava pa ne znam.... P.S. I Hvala Zex sto brines bratski ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Molena je napisao: Pa ima distance...nisam bas tako blesava. Nece oni svaki dan dobijati sta su zacrtali...a i u autu sam, a oni su na cesti samo u toku dana i jutra..navecer su ko zna i kakvim akcijama i gdje  ... Nisu ni oni blesavi, uopce me ne brinu vjeruj mi. Inace je pravilo nocu ne staj ko god da te zaustavlja, pa cak ni policija hahah. Ja sam pitala ove prijatelje, lokalce...ako me policija zaustavlja nocu hocu li stati ili sta cu...Oni se poceli smijati, kaze kakvi stati...samo produzi i u petu , gasa gasa hahaha. I ja onako sva zabrinuta njih pitam...a reko sta ako me nadju, mislim...nema nas bjelaca puno ovdje, zapamte te...oni se poceli smijati i govore mi da da..u americkim filmovima ili mozda u Europi..ovdje nema sanse..samo bjezi i po gasu  Sege se zadovolje keksom, ali policajci bez novcanice sa trocifrenim brojem ne pustaju. Nisam jos imala slicnih iskustava pa ne znam.... P.S. I Hvala Zex sto brines bratski ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Auuu... Pa tamo baš opako noću... Znači ako te policija zaustavlja i ti im ne staneš to je kod njih normalno, jer je policija inače imala neki drugi motiv, pa se svi odluče da stanu na papučicu gasa.... Auu jbt koji šou dole.... Čuvaj mi se... Nisi morala ovo da pišeš, pa se sada brinem.... Kažem ja... Anarhija samo tak'a. Jel' živiš u ''zelenoj zoni'' ili... Barem mirno da papaš ako ništa 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 54 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|