Bradpresto Pitt je napisao:
E moja Julija,ne kuzis ti vidim ja,pa nije ovo mjesto za ustaske,cetnicke i stajaznam koje pjesme,jer pod tim pjesmam su mnogi stradali,nebitno na kojoj strani hrvatskoj ,srpskoj,bosnjackom ili nekom cetvrtom...ovo je mjesto za zabavu i igre a ne za takve gluposti,,,
Pitt, slazem se i sa tim..
samo hocuda kazem da ne treba da nas (bilo koga) vredja neka pesma koju je neko tamo postavio..Iydici se iznad toga..to je poenta..a svako pokazuje sebe
Danije bre...pa da li sam kojim slucajem rekla da tako nesto treba na forumu..naravno da niko ko je dosao radi zabave nece kaciti nesto slicno..pustis youtube i slusas sta ti volja..
A ako priznamo da nas je nesto tako uvredilo ili povredilo, onda tim koji to rade dajemo na znacaju
Ja sam to htela reci..
ps..a naravno da se slazem u potpunosti da SVI oni koji su patriote na NEtu bi u reali prodali i svoje najblize..
Aj ne bas svi, ali 99% svakako
I KO JE SMEO PICARDA DA MI DIRA
drugi deo mog prethodnog posta se odnosio na Molin komentar da je uvredjena ili sl..ako sam dobro razumela..taman posla da jedna mOLena doyvoli sebi da je neko uvredi..Ona je iznad toga...to sam htela da kazem
Jbt...jel ja pricam na spanskom ..niko me ne razume