| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Pite cao ostace zabelezeno da nisi smeo javno reci tajnu srca svog Megi ma taj Mario je gej 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A bolja je? Meni se svidjela i talijanska...ali samo prvi dio...drugi mi je bio dosadan... Aj pogledat ću španjolsku... Ovo je glavni lik iz talijanske... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
nije mi ocitalo sliku a svi koji su gledali obe verzije kazu da je bolja spanska mada i meni od spanske se vise svidja 1 dio. casual ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne provociraj ako mislis da ne smaram
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja sam pogledala ovu talijansku na preporuku frendica s faksa...svi su me začuđeno pitali: To nisi gledala? Nemoguće...predobar film... Al pogledat ću ja i španjolsku verziju pa ću ti znat reć koja mi je bolja... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
salim se Megi 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vazi . 
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
ali jeste malo isfeminiziran... malo...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Još malo ljudi...i morat ću vas napustit...u 14:30 mi je ispit... Cas...ovaj moj nije... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ha ha ha i jos jednom HA Nije ni malo, bas je tip.  Gigi srecno, rasturices ti to 100 % i kad zavrsis dodji da se pohvalis 
|
|
|
|
|
|
|
|