Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Senka je napisao: Mojne,ne prostači... Šta te briga ko će gdje čekati novu godinu... Evo,ja ću čekati na forumu,pa šta...ako hoćeš,pridruži mi se... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ma svugde redine po prodaVAONAMa, ne mogu da kupim kiselo mleko ko da je smak sveta namigušo moja ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Mojne je napisao: Senka je napisao: Mojne,ne prostači... Šta te briga ko će gdje čekati novu godinu... Evo,ja ću čekati na forumu,pa šta...ako hoćeš,pridruži mi se... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ma svugde redine po prodaVAONAMa, ne mogu da kupim kiselo mleko ko da je smak sveta Ma ni ja ne volim te gužve...mislim da ih niko ne voli... Snabdiješ se za par dana i izbjegneš ovo ludilo...i kuliraš na forumu... 
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Nisam ti izbrisala post...samo sam ga uklonila u nevidljivu arhivu...a tako ću i sa svima ostalima u kojima si bezobrazan i uvredljiv... ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Senka je napisao: Nisam ti izbrisala post...samo sam ga uklonila u nevidljivu arhivu...a tako ću i sa svima ostalima u kojima si bezobrazan i uvredljiv... ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) a ja ću da tvoj forum da prebacim u meni nevidljivi Bookmarks ende
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Mojne je napisao: Senka je napisao: Nisam ti izbrisala post...samo sam ga uklonila u nevidljivu arhivu...a tako ću i sa svima ostalima u kojima si bezobrazan i uvredljiv... ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) a ja ću da tvoj forum da prebacim u meni nevidljivi Bookmarks ende Ma nemoj... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Mojne je napisao: Senka je napisao: Nisam ti izbrisala post...samo sam ga uklonila u nevidljivu arhivu...a tako ću i sa svima ostalima u kojima si bezobrazan i uvredljiv... ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif) a ja ću da tvoj forum da prebacim u meni nevidljivi Bookmarks ende Mojne, mojne to da radis 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pa Čaooo svima vama koji čitate a i onima koji gledaju ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Iskra je napisao: pa Čaooo svima vama koji čitate a i onima koji gledaju ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) da se zna ja sam u onima sto citaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|