Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: Sin Clinta Eastwooda zaludio zene sirom svijeta ....i mene je, sta je ono uhhhh ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Drž' se ti balkanaca... Mi smo barem od prirodnih sirovina ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Nikita je napisao: udomi psa, ima ih hrpa po psećim azilima
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Žex je napisao: Molena je napisao: Sin Clinta Eastwooda zaludio zene sirom svijeta ....i mene je, sta je ono uhhhh ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Drž' se ti balkanaca... Mi smo barem od prirodnih sirovina ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif) haj posteno Zex...sta mu fali..kakva 'sirovina' njemu fali !?  
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: Žex je napisao: Molena je napisao: Sin Clinta Eastwooda zaludio zene sirom svijeta ....i mene je, sta je ono uhhhh ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Drž' se ti balkanaca... Mi smo barem od prirodnih sirovina ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif) haj posteno Zex...sta mu fali..kakva 'sirovina' njemu fali !?   Iskreno, ne fali mu ništa... Video sam tu fotku. Isti otac... Mnogo bre liči na njega Ja sam oduvek govorio da je Klint Istvud najveća faca među glumcima i da ga niko nikada neće nadmašiti. Sinko baš liči na njega
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pljunut 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
A Klint ostaje Klint... Čovek bre ima 83 godine i dan danas zrači nekom energijom. Nema... Najveća faca filma ikada Sinko ako 10% bude kao otac imaće svetlu budućnost
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ako ovaj ima 83 sin ima 53, barem
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
buducnost sa 53 godine? aj dobro nije lose
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sin ima 27 nemoj da se vrijedjamo 
|
|
|
|
|
|