| Autoru |
Poruka |
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Dobro vece svima ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Dobro vece Niki
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
jos trazim nesto... valjda cu naci Nikita pozdrav ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Naravno da sam zrak,zato i ne mozete disati bez mene,,bauhaha
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ja pomislila opet sam sama ...nekako imam filing cim ja udjem svi pobegose ....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Bradpresto Pitt je napisao: Tesko je pisati kao ja,ali budalatine kao sto tvoj"oco"pise,naravno moze svatko,,,hihihih Поведи рачуна од сад кад пишеш, ово је вређање и то диркетно, с моје стране Прва јавна опомена неком на форуму, боље прочитај Правилник форума и како се на истом пише а богами и понаша. пс пошто пишеш на овај начин, овакав одговор и заслужујеш...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Ево нас Никичице, скупили се да нам Срна малко свири а чекам БреДкастог да сад оплете ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Bradpresto Pitt je napisao: ne mozete disati Понекад кажеш праву ствар! Деси ти се! Не можемо да дишемо јер претерано... гушиш! Опрости Никац. Дека Пит нам је посенилио, па смо му малопре мењали пелену! Ваљда се не осећа сувише?
Сад те љубим и драго ми је што те видим овде! ![[smilie_girl_183.gif] [smilie_girl_183.gif]](./images/smilies/smilie_girl_183.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Žozefina je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Tesko je pisati kao ja,ali budalatine kao sto tvoj"oco"pise,naravno moze svatko,,,hihihih Поведи рачуна од сад кад пишеш, ово је вређање и то диркетно, с моје стране Прва јавна опомена неком на форуму, боље прочитај Правилник форума и како се на истом пише а богами и понаша. пс пошто пишеш на овај начин, овакав одговор и заслужујеш... Ok.mozes li mi objasniti na koji nacin,a pravila znam napamet,drugo ne uzimati zelenu boju i na taj se nacin obracunavati,jer pogledaj i drugo pisanje,ono o pusenju naprimjer!Hvala.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Vuccice ako si ti ta Josefina,sto se mene tice zavrsila si karijeru,ako nisi ti Josefina,ispricavam se,provjerit cu!!!
|
|
|
|
|
|
|
|